Lalatović: Evropa je nais prioritet

24 Sata (Serbia) - - SPORT -

Zvezda ima dva tima koji mogu da igraju ovo takmičenje, kaže trener Novosađana Nenad Lalatović.

SNOVI - Nedosanjani san o šampionskoj tituli u Fudbalskom klubu Vojvodina traje već 27 godina, a šef struke Novosađana Nenad Lalatović, uprkos najlepšoj igri koju prikazuje njegov tim i prvom mestu na tabeli Superlige Srbije, čvrsto je na zemlji.

- Ja sam realan čovek i neću da pričam bajke. Naš prioritet je da se kvalifikujemo u Evropu. Crvena zvezda je ipak favorit broj jedan, po imenima ima najjači tim, mogu slobodno da kažem dva tima, sa kojima mogu da osvoje ovo takmičenje. Međutim, mi se ne bojimo nikog, liga je takva da svako svakog može da pobedi, evo, mi smo rutinski pobedili Partizan kao gosti, a oni Zvezdu, tako da je sve otvoreno. Moja ekipa i ja nismo opterećeni, želimo da napredujemo, da igramo dopadljiv fudbal, plasiramo se u Evropu i doguramo što dalje u Kupu, a pretiti Zvezdi je suludo - rekao je Lalatović.

Vojvodina je posle devet kola lider domaćeg šampionata, ne zna za poraz, a Crvenoj zvezdi i Partizanu beži jedan, odnosno sedam bodova. Navijačima je zbog toga puno srce, pa su na poslednjoj utakmici, u kojoj je na “Karađorđu” savladan Borac (2:1), skandirali ime treneru Lalatoviću.

-

- Prelep osećaj! Nije prvi put da sam dobio ovacije, već jednom su mi skandirali u Novom Pazaru. Moram da istaknem da su igrači najzaslužniji za trenutno stanje, a ja ću nastaviti da se borim za Vojvodinu.

Velike ali realne

ambicije: Lalatović tvrdi da je Crvena zvezda favorit za titulu, a on merka

Evropu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.