HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Bez većih nemira i nesuglasica; plodan i zanimljiv dan. Slabi momenti za lutriju, pozajmicu i pokretanje posla. Jedite voće i povrće; poslepodnevna slabost i dremež. Živopisni TV junaci ozbiljno obogaćuju i donose sreću.

BIK (21.4 - 21.5)

Svi želimo ono što nije naše i kada nam vreme nije. Loš dan za trgovinu i trampu; kašnjenje i loši kontakti. Radite vežbe, šetajte i uživajte u životu; akutni bolovi. Što bolji budete, sve više ćete imati sreće i uspeha.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Posesivnost znatno kvari ljubavni odnos; oprez.

Dan koji ne obećava posebna čuda; brinite o svom novcu. Zbog dobrog apetita mogući problemi; dan za štednju. Dobra prilika da izmislite nove životne probleme.

RAK (22.6 - 22.7)

Vreme ne treba uludo trošiti; sreća mladim ljudima. Sitan novac od usluga, nervoza, čudni momenti.

Stare boljke i rane; zabrinutost oko bezrazložnih stvari. Bogu su najugodniji oni što gledaju svoja posla.

LAV (23.7 - 23.8)

Možete popraviti što nije valjalo; sreća i napredak. Dobro za izdavanje, prodaju i restauriranje stanova. Pad imuniteta i vitalnosti; manjak pozitivne energije. Kada tražite rešenje, otvore se novi putevi i odgovori.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Divno je i zabavno voleti jednu Devicu; prosperitet.

Slab dan za servis automobila, duži put, kurseve i školu. Bez većih smetni i problema; sve po starom.

Možete slaviti, iako nije prazničan dan.

VAGA (24.9 - 23.10)

Stabilno, mirno, bez ulepšavanja i bez prevelike žurbe. Loš dan za novi posao ili povišicu; sreća u trgovini. Zdravlje dobro uz promenljivo raspoloženje i nervozu. Potražite lek i smirenje u stvarima koje retko radite.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

Sve ćete dobro i stoički podnositi; strpljivi i servilni. Slab dan za kupovinu telefona i tehnike; veći troškovi. Loše raspoloženje, kritike i pašteta doprinose bolesti. Radite sve ono što ste dugo priželjkivali.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Koliko god da ste hrabri, usamljeni i uporni, neće valjati. Imaćete veće izdatke; dobro sa kolegama i saradnicima. Idealan dan za kantarionov čaj, tople kupke i dremanje. Kad ste slabi, setite se ljudi kojima je potrebna pomoć.

JARAC (22.12 - 19.1)

Obavezno pročitati Dučićeva razmišljanja o ženi. Ukoliko ste nezaposleni, potrudite se u ovom danu. Dan provedite s dragim prijateljima i porodicom. Neće biti puno prostora za avanturizam i uživanja.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Dan počinje skromno i isto tako se završava.

Značajni poslovi i planovi; nešto para za bolji ručak. Iscrpljenost organizma; razmislite o tome da odmorite. Drugi će uživati da vas posmatraju i procenjuju.

RIBE (19.2 - 20.3)

Susreti sa neobičnim, dragocenim i posebnim ljudima. Povoljan tren za pravnike, ugostitelje i građevinare. Potrudite se da se oporavljate prirodno i bez lekova. Može se dogoditi da svuda kasnite.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.