Stavite mu do znanja da ste vi - baš ta

Mnoge devojke kao da imaju šesto čulo u vezi sa muškarcima koji ih interesuju, ali postoje i one koje jednostavno imaju problema da proniknu u muški mozak i nikada nisu sigurne na čemu su.

24 Sata (Serbia) - - LJUBAV I SEKS -

LJUBAV - Ako spadate u drugu grupu, dajemo vam besplatan ulaz u mušku psihu i stvari koje mu jasno stavljaju do znanja da ste vi ta.

- Ako mu odmah odgovorite na poruku, znaće da ga cenite, i njega i njegovo vreme, pogotovo ako vam za druge treba malo više vremena.

- Dozvoljavate mu da kuva za vas i uživate u hrani jer se zaista potrudio, ali isto tako vam nije nikakav problem da mu spremite njegovo omiljeno jelo.

- Ne ponašajte se kao privatni detektiv kada je njegova prošlost u pitanju. Pokazati interesovanje je jedna stvar i staviće vam do znanja da to ceni, samo nemojte biti nasrtljive. Muškarcima je potrebno malo vremena, ali budite sigurne da će vam se otvoriti kada bude spreman.

- Ne ispravljajte ga kada se ljubite ili vodite ljubav. Za sve postoji mesto i vreme, pa čak i za ovo. Ako neke stvari nisu po vašem ukusu, postoje mnogo suptilniji načini da dobijete ono što želite i oboje budete zadovoljni. Svaki muškarac će prihvatiti dobronamernu kritiku i priliku da poboljša svoje ljubavničke sposobnosti - iako će možda prvo malo gunđati.

- Ovo je možda očigledno, ali svakako vredno pomena - ne buljite u telefon dok ste s njim (isto važi i za njega). Vaši zajednički trenuci trebalo bi da budu ispunjeni intimnošću, a ne stotinama tuđih tvitova, postova i fotografija.

- Ne preterujte. Baš kao što bi i vas milion poruka i poziva dnevno dovelo do ludila, ni muškarci ne vole kada ih neko stalno cima i proverava. Pronađite balans da sve što radite bude smisleno i sa svrhom.

- Pokažite poštovanje prema njegovoj porodici, prijateljima i bivšima. Jer, sigurno isto očekujete od njega. Bilo da su bitan deo njegovog i vašeg života ili ne, na ovaj pokazujete koliko cenite njegove izbore i korene.

- Nije vam problem da ostavite svoj telefon pored njega kad niste tu jer mu verujete i jasno stavljate do znanja da nemate šta da krijete. Ako on radi drugačije, možda ste savršena devojka za njega, ali on definitivno nije idealan tip za vas.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.