Dženifer sad konačno likuje: Razvode se Andželina i Bred!

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - I. Stojanov

Strani mediji juče su objavili pravu bombu: Andželina Žoli i Bred Pit definitivno se razvode!

PUCANJE - Par za koji se već godinama priča da je u krizi već mesecima živi razdvojeno.

- Andželina je jako nesrećna zbog svog braka i hoće da se razvede od Breda. Već godinama se priča o tome kakav je njihov odnos, ali sada su zaista u haosu i teško je naći izlaz - rekao je neimenovani izvor za “The Sun”.

Andželina je ta koje je predala sudu zahtev za razvod braka, koji je uslovljen “nepomirljivim razlikama”.

Advokat Robert Ofer rekao je da je glumica u ponedeljak zatražila razvod, dodajući da je odluka donesena radi “zdravlja njene porodice”.

- Ona neće komentarisati i moli da porodica zadrži svoju privatnost u ovom trenutku rekao je Ofer u izjavi. Glumica traži i starateljstvo nad njihovo šestoro dece, ali želi da sud dozvoli Bredu da viđa decu.

Kako piše TMZ, 41-godišnja glumica odlučila je da okonča brak jer je bila jako uznemirena zbog toga što se Bred nije dovoljno bavio decom. Ona neće tražiti finansijsku nadoknadu i alimentaciju.

Datum koji je u dokumentima naznačen kao onaj kada su se rastali je septembar 2016. Zvanično su proveli 10 godina zajedno, iako im je veza navodno počela 2005. dok je Bred još bio u braku sa Dženifer Aniston.

Dženifer se venčala s Bredom Pitom 29. jula 2000. godine u Malibuu. Nekoliko godina kasnije Bed Pit tokom snimanja filma “Gospodin i gospođa Smit” kreće u romansu s koleginicom na setu, Andželinom Žoli. Brak Dženifer i Breda je okončan 2. oktobra 2005.

Dženifer Aniston je nakon toga dugo odlazila kod terapeuta kako bi uspela da preboli taj raskid.

Tviteraši su juče zasuli ovu društvenu mrežu komentarima o razvodu Anđe i Breda, a najčešći su oni koji pominju baš Dženifer.

“Ponekad je potrebno vreme da bi se karma ostvarila, zar ne Dženifer Aniston?”, jedan je od komentara.

Bredu će biti dozvoljeno da viđa decu, ali Anđa želi starateljstvo

DŽENIFER JE POSLE RASKIDA ZATRAŽILA POMOĆ TERAPEUTA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.