HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

Sebični i neosetljivi; takve stvari se obično kažnjavaju. Inferiorni, bez elana; pomoć od drugih i nešto novca. Unesite mnogo tečnosti; ugodan dan bez žalbi i bolesti. Drugi vas mogu pomoći finansijski i dobrim savetom.

BIK (21.4 - 21.5)

Dan u kojima možete voleti više ljudi; čovek velikog srca. Dobro za ambiciozne; ne važi za nezaposlene i neradnike. Velika napetost i nervoza; dan za tople kupke i čaj. Možete se osloniti na sreću i povoljne prilike.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Više uživajte i manje planirajte; dominacija partnera. Klevete, rasipanje energije, prosečan dan bez premije. Problemi koji su vezani za ishranu, stres i brige. Budite oslonac ljudima koji su nežniji i slabiji od vas.

RAK (22.6 - 22.7)

Sve što vidite na filmu ne može biti u stvarnosti.

Prati vas sreća i optimizam; bićete zadovoljni na kraju. Potrebno vam je više odmora i sna; dan za lenstovanje. Nađite snagu u malim i sitnim životnim zadovoljstvima.

LAV (23.7 - 23.8)

Više sreće nego obično; dobar vetar i puna jedra... Dan u kojem nepotrebno brinete; stiže novac za život. Pratiće vas promenljivo raspoloženje i nesigurnost. Novac može nadomestiti prazninu i nedoumice.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Oprez i sitničavost dovode do lošeg raspoloženja. Novac će kasniti i sve ostalo u životu; nemojte brinuti. Potrudite se da manje brinete, a više uživate.

Dobar dan za pionirske poduhvate, nove stvari i akciju.

VAGA (24.9 - 23.10)

Servilni, nesigurni i smeteni; partner sve to koristi. Sukobi sa autoritetima; dobro za put i pokretanje posla. Problem srca ili kičmenog stuba kod starih osoba. Ispunite dan radošću i željom za napretkom.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

Zaštitnički raspoloženi, radost, razumevanje, nežnost... Konstruktivne, mudre i značajne stvari; sitan novac. Za promenu posvetite pažnju sebi; negujte svoje telo. Mudre odluke i čisto srce će pomoći u toku dana.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Neistine, nejasnoće, tračevi i slabe odluke; biti trezven. Velika iščekivanja, slaba zarada, blaže promene. Solidno zdravlje, dobar apetit, dobra volja, snaga. Uradite nešto kako vas ne bi savladala monotonija.

JARAC (22.12 - 19.1)

Pomoć i podrška preko partnera; poverenje, nežnost i sreća. Momenat kada dosta toga polazi za rukom; budite aktivni. Uglavnom dobro; problemi u saobraćaju i sitne nevolje. Ukoliko imate neki problem ili brigu, obratite se prijatelju.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Dobre prilike da uspostavite nove partnerske kontakte.

Loš dan za kupovinu, trgovinu, transakcije i putovanja. Snagu pronađite u mlečnim prerađevinama i svežem voću. Dobro je da slobodno vreme provedete van kuće.

RIBE (19.2 - 20.3)

Partner se trudi da iz sve snage oteža život; breme. Pomoć prijatelja, protekcija i nešto para za život. Promene, sitni problemi i blaže zdravstvene nevolje. Sve ćete lakše podnositi u dobrom i ugodnom društvu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.