Bred poludeo od besa ne da decu Anđelini!

Bred Pit nema nameru da Anđelini Žoli olako prepusti starateljstvo nad decom, već namerava da se bori svim silama za njih.

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - A. Kalaba

STARATELJSTVO - Naime, kako pišu strani mediji, glumac je pobesneo jer smatra da je Andželina zahtevom za razvod ugrozila privatnost i život njihove dece. Izvori bliski slavnom glumcu kažu da je burno reagovao kada je video da ona u medijima pokušava da ga predstavi kao lošeg oca koji ima probleme s kontrolom besa i konzumiranjem marihuane i alkohola. Navodno je rekao da je njegova supruga „pokrenula pakao“jer je cela porodica postala meta paparaca. Njihov porodični dom od utorka je okružen fotografima, a redovno ih obilazi i policija.

Tokom poslednjih nekoliko dana, Pit je razgovarao s Žolijevom i molio je da se u razvodu ponašaju zrelo i da sakriju detalje od medija zbog dece, ali ga je umesto toga Andželina predstavila javnosti kao oca koji ne brine o deci i zatražila puno starateljstvo nad svima njima.

- Pokušavala je da sačuva brak zbog dece, ali postalo je teško videti budućnost s njim. Njihovi životi kreću se u potpuno drugačijim pravcima. Andželina želi da bude humanitarka, dok Bred i dalje živi holivudskim načinom života i usred je nekakve krize srednjih godina - rekao je izvor.

Pitovo bogatstvo je procenjeno na 188, a Anđino na 152 miliona. Poseduju imanja u LA, Nju Orelansu, Italiji,

zamak Miraval u Francuskoj koji je već stavljen na prodaju

Holivudski glumac Džordž Kluni, inače najbolji prijatelj Breda Pita, bio je iznenađen kada mu je novinar usred intervjua saopštio vest o razvodu holivudskog para. „Vau, nisam to znao“, zaćutao je i nastavio: „To je baš tužna priča za porodicu...“

Andželina i Bred poslednji put su viđeni zajedno 10. jula u jednom kafiću u Los Anđelesu kako poput zaljubljenih tinejdžera razmenjuju nežnosti. Mediji su tada pisali da je njihova ljubav jača nego ikada ranije.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.