Anarhija u domu Žoli-Pit

Mnogo pre nego što je Andželina Žoli podnela zahtev za razvod braka i obavestila svet da je Bred Pit loš tata, a on se navodno poverio prijatelju rečima: "Ona je luda, ali je još volim", bilo je jasno da je njihov život sa šestoro dece daleko od idiličnog

24 Sata (Serbia) - - ŠOU -

HAOS - Slavni par ima troje usvojene dece - 15-godišnjeg Medoksa, 12-godišnjeg Paksa i 11-godišnju Zaharu, kao i troje biološke, desetogodišnju Šajlo i osmogodišnje blizance Noks i Vivijen. Par je uvek isticao da su posvećeni i brižni roditelji, a u svemu tome im je pomagalo šest dadilja, privatni kuvar, pošto se Andželina ne snalazi u kuhinji, kao i učitelj.

Deca nikada nisu išla u formalnu školu osim Medoksa, koji je kratko pohađao privatnu školu u Los Anđelesu. Bred je svojevremeno rekao da je atmosfera u porodici nešto poput one u filmu "Let iznad kukavičjeg gnezda".

- Haos od jutra dok se svetla ne ugase, a nekad i posle toga - rekao je Bred pokušavši da se našali.

Bivše dadilje su otkrile da to ipak nije za šalu. Jedna od njih ispričala je da se deca stalno svađaju i da psuju, a da Medoks i Paks imaju posebno lošu narav. Rekla je i da Medoks, koji je tada imao devet godina, pije vino i vozi automobil po njihovom imanju. Andželina je Medoksu poklonila kolekciju bodeža kad je napunio sedam godina... Njihova ćerka Šajlo se od treće godine oblači kao dečak i traži da je zovu Džon. Oni nemaju nikakvu kontrolu nad decom, ispričala je ova dadilja.

Andželina i Bred upravo ulaze i u sudsku bitku oko starateljstva nad decom.

Deca Andželine i Breda su, po svemu sudeći, rasla bez kontrole i

nežnosti

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.