HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - VAŠ LIČNI ASTROLOG Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Dobra prilika da učite, menjate se i razvijate u ljubavi. Biće mnogo bolje nego što se priželjkivali; povoljno. Slabi međuljudski odnosi, te brige i stres oko toga. Koliko god da je teško, uvek se pojavi pravo rešenje.

BIK (21.4 - 21.5)

Dobar seksualni život; ugodan dan, bez većih nemira. Biti miran, ne trošiti uludo novac; problem ortakluka. Srčane smetnje starijim osobama; dan za kontrolu. Radujte se svemu što vam dolazi u život.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Veoma dug, biter-melanholični i uporni celibat. Povreda od najbližih saradnika; sve dobro podnosite. Nepotrebna briga; dobro zdravlje, vitalnost i snaga. Sve što vam se dešava je samo vaša zasluga.

RAK (22.6 - 22.7)

Neiskren odnos, razočaranje; bolje po podne.

Vodite računa šta govorite; dešavanja u prodaji. Nezdrava ishrana koja utiče na zdravlje; aktune brige. Potrudite se da ne propadne još jedan dan u životu.

LAV (23.7 - 23.8)

Razlog da prespavate dan; nećete dobiti što želite. Monotonija na poslu; žrtva dužnosti i sitnog novca. Jedite salatu, mahunarke, sveže voće i povrće; slabost. Slobodno vreme provedite u prirodi, vedri i rasterećeni.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Susret sa skeptičnim, uplašenim i nesigurnim ljudima. Dan za puteve, kontakte, trgovinu; sitne premije.

Blaži problemi i tegobe; brzo ozdravljenje i oporavak. Nije strašno ako ne ide sve po planu i kako ste zamislili.

VAGA (24.9 - 23.10)

Partnerstvo i ljubavni jadi dodatno opterećuju budžet. Dobrom se nadajte; uspeh u poslu i sitniji dobici. Povedite računa o sebi; nemarnost i preterivanje. Nemojte čekati da vam pomognu dušebrižnici i komšije.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

Skromno i bez iznenađenja; ljubavni život u domovini. Podnošljiv dan bez velikih oscilacija; sitniš i džeparac. Zdravstveni problemi, smetnje i tegobe koje jenjavaju. Upornost će doneti dobre i vidljive rezultate.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Radost, vedrina i sreća; zaboravljate uvrede i prošlost. Zaduživanja, kupovina lepih stvari, nepotrebni rashodi. Emotivna rastrzanost i pesimizam; bolovi u nogama. Poklonite trenutak pažnje ljudima koje ste zapostavljali.

JARAC (22.12 - 19.1)

Hladnoća, trajnost, manjak sreće i topline; monotonija. Sve ćete uraditi dobro; blaži uspeh trgovcima.

Nevolje koje vam stvaraju drugi; nepotrebne brige. Ne gurajte drugima istinu pod nos, makar i bili u pravu.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Prijateljstvo i susret sa atraktivnim i dragim ljudima. Dan pun nepredvidivih okolnosti; trgovačka sreća. Solidno zdravlje, snaga i vitalnost; bez poteškoća. Ponekad je potrebno i dobro investirati u prijatelje.

RIBE (19.2 - 20.3)

Kriza se rešava energično i efektno; sreća i strast. Konflikt sa šefovima i autoritetima; rashod, trošak. Bićete snažni, regenerativni i otporni na sve nedaće. Obavezno čitati Branislava Nušića.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.