Diploma: Ćale se javno izvinio sinu Iliji oglasom u novinama

24 Sata (Serbia) - - AKTUELNO / SVET / EKONOMIJA - Bb

OBEĆANJE - Otac Ilije Đurića (27) izvinio se javno sinu što nije verovao da će ovaj diplomirati na ETF-u. Nesvakidašnji oglas osvanuo je juče u “Politici”: “Izvinjavam se svom sinu, Iliji Đuriću, što nisam verovao da će da diplomira na ETF-u. Otac”.

Ilija, od pre tri dana diplomirani inženjer elektrotehnike i računarstva, objašnjava za “24 sata”: - Pre četiri godine krenulo mi je loše na fakultetu. Imao sam dva ispita koje nikako nisam mogao da položim. Osnovi elektrotehnike i jedna od matematika. Svaki student ETF će vam reći da se oni teže daju, pa su se i moje studije zbog njih odužile malo više nego što sam planirao. Kaže, čitava situacija navela je njegovog oca da mu tada kaže da će, ako ikada diplomira, objaviti oglas u novinama. - Moji roditelji su me podržavali ceo život i verovali su u mene. Ovo izvinjenje je čisto fazon priča nam Ilija. Poslednji ispit položio je još u julu, a odbranu diplomskog rada imao je prošlog petka.

- Kada sam zvanično diplomirao, prvo što je rekao moj otac bilo je: “Daj mi dokument sa pečatom da dam oglas u novinama”. Nisam verovao da će oglas izazvati toliko interesovanje, ali od kada je objavljen zovu me sa svih strana i čestitaju mi.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.