Paris Hilton se u Srbiji svideo samo tim čuvara

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - I. Stojanov / Lj. Krstić

Paris Hilton je napustila Srbiju, a na svom Snepčetu je otkrila šta joj se najviše dopalo tokom kratke posete. To nisu splavovi.

MUZIKA - Paris je na VIP žurki koju je u Beogradu organizovao jedan kozmetički brend puštala muziku, a juče ujutro je odletela iz prestonice. Pre nego što je otišla, na Snepčetu je otkrila kako je izgledao tim obezbeđenja koji ju je pratio i čuvao. Momci u crnim odelima su pozirali s čuvenom naslednicom na beogradskom aerodromu. Paris izgleda neće u sećanju ostati ludi provod, već zgodni, razbacani muškarci koji su je čuvali, a kojima je napisala: „Hvala mom divnom timu obezbeđenja u Srbiji“.

Dan uoči nastupa, Paris je ceo dan provela u spa centru i hotelskoj sobi igrajući se sa Snepčet filterima, a Beograd je videla samo s prozora sobe. Slika s momcima iz obezbeđenja je jedina stvar, izuzev žurke, kojom se Paris pohvalila na toj društvenoj mreži - izgleda da su joj se baš dopali. Na snimcima sa žurke koje je objavila na Snepčetu vidi se kako publika sporadično đuska, dok svi do jednog drže mobilne telefone i kamere i snimaju slavnu bogatašicu dok pušta muziku.

Ona je, inače, odsela u jednom prestižnom beogradskom hotelu, ali nije imala neke posebne zahteve na rajder listi, što je sve začudilo.

„Ne znam da li su njihove predrasude o siromaštvu Srbije učinile svoje ili šta je u pitanju, ali kada je stigao spisak zahteva svi su ostali bez reči. Bio je to imejl na pola strane i u njemu je pisalo da Paris ne želi apartman, već sobu koja je prozračna, i da uvek ima određenu vrstu obične vode u frižideru. Javne ličnosti s naše estradne scene često su bahatije i imaju veće zahteve“, ispričao je izvor.

Slavna bogatašica se po svemu sudeći dosađivala, a Beograd je videla samo iz hotelske sobe

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.