Svi na doček heroja iz Rija!

Doček srpskih paraolimpijaca je večeras ispred Skupštine grada Beograda

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА - Jm

Večeras u 19 sati Srbija će moći da pozdravi naše heroje iz Rija. Na mestu koje je postalo sinonim za sportske uspehe, ispred Skupštine Beograda, svi ćemo moći da zahvalimo paraolimpijcima na neizmernoj radosti koju su nam priredili.

DOČEK - Sat pre izlaska olimpijaca počeće muzički program na kojem će nastupiti trubački orkestar Dejana Petrovića i rep grupa THCF.

Doček organizuju Paraolimpijski komitet Srbije, Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Skupština grada.

Srbi su se iz Rija sa Paraolimpijskih igara vratili sa osvojenih devet medalja.

- Sada kada imamo priliku da podelimo radost sa najbližima, sve dobija smisao. I nadam se da ovo nije kraj i da ćemo i u budućnosti imati još ovakvih razloga za slavlje - rekla je sjajno raspoložena stonoteniserka Borislava Perić Ranković, osvajačica zlata (u singlu) i srebra (u dublu sa Nadom Matić).

Vreme slavlja za naše heroje tek sledi. - Sigurno je da ću imati neko slavlje u Novom Sadu, pa zatim i u Bečeju i Čurugu, kod roditelja. Ne bih se iznenadila da me još neki grad pozove iz kojeg vučem korene da dođem, pa da proslavimo zajedno - kaže Borislava.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.