HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Što manje očekujete, sve vam bolje ide, i obratno. Bolje nego što ste očekivali; berićet i blagostanje. Promenljivo raspoloženje; niko miran i niko spokojan. Dan za ulepšavanje, novu frizuru i lagani trošak.

BIK (21.4 - 21.5)

Možete biti zadovoljni; voljeni i primećeni u društvu. Dan bez bogatstva, premije i povišice; skroman dan. Dobro zdravlje, vitalnost i raspoloženje; čvrsti i jaki. Kada vas sreća prati, iskoristite sve pogodnosti.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Sitne neprilike i ljubavne čarke; nešto bolje popodne.

Budite vredni i nadajte se povoljnim vestima; novac.

Dan za redovnu lekarsku kontrolu i pregled; slaba kondicija. Idealan dan za odvikavanje od cigareta i poroka.

RAK (22.6 - 22.7)

Partner mnogo dobrinosi ljubavnoj glavobolji; brige. Dobar momenat za kupovinu tehnike, popravku i zajam. Čelično zdravlje, puno energije; pomozite slabašnima. Ukoliko nemate valjano rešenje, pokušajte sledećeg dana.

LAV (23.7 - 23.8)

Dobro se uvek dobrim vraća; korisna ljubavna ulaganja. Ugodno poslovno okruženje; uspeh u trgovini i razmeni. Budite aktivniji i učinite sve što je u vašoj moći; umor. Provedite vreme s porodicom, partnerom i dragim ljudima.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Sreća prati nesigurnu Devicu; radost i ljubavna uživanja. Uznemirujuće vesti koje ne greju dušu; veći trošak. Ne preterujte u zabavi; pad imuniteta, slabost i kriza. Rutina i istrajnost u svakom poslu donose dobre rezultate.

VAGA (24.9 - 23.10)

Srećno i dobro u svakom smislu; život se popravlja. Iracionalni planovi i promenljiva novčana situacija. Promenljivo zdravlje, pad energije, osama i melanholija. Dobra prilika da se vidite sa starim prijateljem.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

Višak energije vešto koristite za sukobe i ljubavne drame. Dobri odnosi s kolegama, podstrek i šefovo ohrabrenje. Dobro zdravlje, puno snage; dan za sport i razbibrigu. Potrudite se da druge ne opterećujete svojom srećom.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Potrudite se da ne izlazite previše; dan za kućnu atmosferu. Neobična dešavanja; uspeh predavačima i intelektualcima. Snagu nađite u porodičnom okupljanju, odmoru i ljubavi. Potražite lek u stvarima koje niste radili do sada.

JARAC (22.12 - 19.1)

Ne gubite vreme; kontakti iz prošlosti stvaraju brige. Manje se nervirajte jer će sve biti onako kako treba. Pojačana razdražljivost i nemir; dan za čajeve i san. Ne dozvolite da drugi utiču na vaše raspoloženje.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Bez većeg uzbuđenja; sve će biti kao što ste i navikli. Pomoć prijatelja, protekcija i nešto novca za miran život. Dan za mentu, kamilicu i odmaranje; pojačana nervoza. Sve ćete lakše podnositi u dobrom i ugodnom društvu.

RIBE (19.2 - 20.3)

Ljupki, zaljubljeni, vedri; sreća neiskusnim parovima. Tipičan i miran dan; ista meta, isto odstojanje.

Dan za sport, šetnju, zdraviju ishranu; puni života. Potrudite se da dan započne lepim vestima i pažnjom.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.