HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Ne možete se pohvaliti posebnim veštinama i umećem. Ista lica i ljudi; miran i običan dan bez sadržaja.

Pad imuniteta i blaži problemi koje lako rešavate.

Vaši prijatelji se raduju svom snagom kada ide naopako.

BIK (21.4 - 21.5)

Uporni i istrajni uprkos padovima i lošim procenama.

Tek toliko da otaljate dan; manji trošak, popravke… Energiju potražite u zajedničkim okupljanjima i druženju. Slab dan za značajne promene, planiranje i maštarenja.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Partner vas voli, razume i iskreno podržava u svemu. Dobre poslovne prilike; nailazite na prave saradnike. Klonite se nevolja, velike visine i saobraćajnih gužvi. Kvalitet života je nešto čemu treba da stremite.

RAK (22.6 - 22.7)

Kontakti sa jakim, mladim i ambicioznim ljudima; strasti. Očekujte novac; možete biti uznemireni zbog drugih ljudi. Potražite energiju u zdravim namirnicama i povrću.

Dan za učenje, izolaciju i odvikavanje od kompjutera.

LAV (23.7 - 23.8)

Dan za romantične parove, pažljive i odgovorne osobe. Uspešno rešavate sve složene poslovne zadatke; nešto novca. Dobro zdravlje, mentalna stabilnost i silna energija.

Pravo vreme za rekreaciju, sport i druženje.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Pokušajte da ponekad slušate partnera i klimajte glavom. Dobre ideje za izlaz iz krize; nešto novca za troškove. Klonite se neugodnih i opasnih ljudi; nemir i stres. Zaštitite se od svih negativnosti i teških emocija.

VAGA (24.9 - 23.10)

Ljubavni jadi i romantičarski zanos; kontakti iz prošlosti. Dan u kojem mnogo toga ne prija, a ne možete promeniti. Bavite se sportom; slabija kondicija i vitalnost.

Uporno nastavljate po starom i to donosi dobre rezultate.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

Možete u potpunosti biti zadovoljni i spokojni; sreća. Sitan novac, dosta truda i uložene energije; dobre vesti. Unosite više voća i povrća; slabost izazvana stresom. Za sve što se događa u vašem životu postoji valjan razlog.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Dobri kontakti sa ljudima koji ne žive u vašem gradu. Nešto poslovnog uspeha u ugostiteljstvu i trgovini. Ništa se neće promeniti, niti ćete se vi promeniti. Jačajte lepa osećanja, veru u ljude i optimističan stav.

JARAC (22.12 - 19.1)

Čini se da ste sve lepši i svežiji; dobri i srećni momenti. Zadovoljni svojim učinkom; nešto para, dobre vesti. Bićete osetljivi i ranjivi na tuđe opaske i provokacije. U nekim danima ništa specijalno ne treba da radite.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Sjajno vam ide u društvu, a nešto slabije kada ste sami. Dobri momenti za put, pozajmicu i kredit; radujte se. Solidno zdravlje, bez naročitih teškoća i problema.

Dan za kriglu piva, čaršijske razgovore i odmor.

RIBE (19.2 - 20.3)

Dan za predah i bolju organizaciju; sreća bračnim parovima. Čuvajte se džeparoša, investicija i sumnjivih poslova. Varljivo vreme će uticati na vaše raspoloženje; brige. Pročitajte knjigu ”Veliki Getsbi” od Skota Ficdžeralda.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.