Ajmo! S.A.R.S. su naši aduti za MTV nagradu

Dodela MTV EMA nagrada se približava, a ove godine za MTV Best Adria Act nagradu nominovani su Elemental, Luce, S.A.R.S., Siddharta i Toni Zen. Beogradski bend S.A.R.S. treći put se našao u trci za najboljeg regionalnog izvođača.

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - A. Kalaba

KONKURENCIJA - Drago nam je da smo se ponovo našli u konkurenciji za MTV Best Adria Act i nadamo se da ćemo u ovoj jubilarnoj godini za S.A.R.S. uspeti da krunišemo dosadašnji rad osvajanjem te muzičke nagrade - kaže ekipa, koja ove godine slavi deset godina rada.

S.A.R.S. je trenutno aktuelan s „Poslednjim albumom“, s kojeg se izdvojio singl „Glupost“(u saradnji s bendom Ničim izazvan), a sad snima i spot za pesmu „Pepeo“.

Glavna konkurencija im je, čini se, zagrebački Elemental, koji je, takođe po treći put nominovan za prestižnu nagradu. Oni u 2016. slave „punoletstvo“(18 godina postojanja), imaju novi album i pobeda bi im baš dobro legla u finišu uspešne godine.

- Ova je godina bila neverovatna i ova nominacija samo zaokružuje jedno fantastično putovanje od trenutka kada smo odlučili da samostalno izdamo naš poslednji album „Tijelo“. Uzeli smo vremena i koncentracije da napravimo album kojim smo 200% zadovoljni, od prve do poslednje pesme, a izgleda da je to urodilo plodom: od fantastičnih recenzija, prepunog Doma sportova u Zagrebu i Hale sportova u Beogradu, nagrade „Porin“za hit godine, leta prošaranog svirkama svuda po regionu, a onda i jesen počne ovom nominacijom za Best Adria Act! A godina još nije gotova! Može li bolje od toga?!

Slovenački rok bend Siddharta zabeležen je kao prvi dobitnik Best Adria Act nagrade davne 2005. godine, ali to nije sprečilo priznanje u vidu četvrte MTV nominacije, dok su Luce i Toni Zen, bar za domaću publiku, manje-više nova imena.

Glasanje za sve MTV EMA kategorije, uključujući i MTV Best Adria Act, odvija se na linku MTVEMA. COM i trajaće do petka, 5. novembra, do 23:59. Dodela 2016. MTV EMA održaće se 6. novembra u Roterdamu u Holandiji, a mi ćemo pratiti prenos uživo na regionalnom MTV kanalu od 20 sati.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.