Andželinu silovali u tajnom ritualu sekte

24 Sata (Serbia) - - ŠOU -

ILUMINATI - Video na kojem glumica Andželina Žoli otkriva iskustva koja je doživela u sekti procurio je u javnost. Anonimni izvor je 1999. godine tajno snimio glumicu dok je prijateljima opisivala “tajni ritual iluminata”. Andželina je tad imala 23 godine, verovala je da će joj pristupanje redu iluminata doneti uspeh i moć, a ritual o kojem je govorila bila je inicijacija koju je svaki novi član morao da prođe.

- Snimila sam to da privučem druge ljude, poznate, ali mnogi to mešaju sa sado-mazohizmom. Vezan si jer mora nešto da te drži dole, mirnim, boriš se ili totalno podivljaš - priča Andželina, koja je tad delovala prilično opčinjena tajnim društvom. Kako saznajemo u nastavku, ritual uključuje silovanje i mučenje žrtve od drugih članova, a i Andželina je, kako je otkrila, morala da ubije zmiju, koju je i istetovirala. Ipak, Žolijeva nije bila baš primeran član - u videu saznajemo da je pokazala snimke rituala svojim prijateljima, što je strogo zabranjeno.

- Videla sam film od te noći. Ljudi su tako mračni... Super je kad možeš da zaviriš u nečiju seksualnost, ali ovo je preterano čudno - ispričala je njena prijateljica. ak

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.