HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Slabe pretpostavke i odluke, neodlučnost i brige.

Dan bez nasledstva, lutrije i bogatstva; dobro za put. Problematični hronični bolesnici i hipohondri.

Fizička aktivnost može odagnati brige i tugu.

BIK (21.4 - 21.5)

Partner vam pomaže da se bolje i brže razvijate. Ne trebate započinjati novi posao ili rizik; veći izdaci. Izbegavajte crnu odeću, teške razgovore i pesimiste. Neka vaš dom bude mesto u kojem se najbolje osećate.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Bez spektakla i dramatičnih ljubavnih susreta; samo hrabro. Treba biti hrabar i dovoljno mudar; sitan novčani priliv. Problemi vezani za vratni i stomačni deo tela.

Učite od boljih i kvalitetnijih ljudi; kradite ideje.

RAK (22.6 - 22.7)

Uvek može mnogo bolje; ljubavne čarke i igrice.

Na poslu zamorno i bez spektakla; uspeh na lutriji. Izbegavajte dugo sedenje za računarom, alkohol i duvan. Neka vas ne ophrvaju teške misli i mračne sumnje.

LAV (23.7 - 23.8)

Sve će biti kako ste planirali; jake strasti i izazovi. Bićete nezadovoljni poslovnom realizacijom; sitniš. Mogu se javiti stare tegobe koje govore o zdravlju. Drugi mogu ozbiljno pokolebati slabašnu veru.

DEVICA (24.8 - 23.9)

U nekim danima je samoća pravi eliksir i lek za dušu. Čuvajte svoj novac jer se teško zaradi, a lako troši.

Mogući su porodične čarke, problemi i dramatične scene. Čuda se događaju samo kada čovek iskreno veruje u to.

VAGA (24.9 - 23.10)

Očekuje vas pristojan ljubavni život i nešto radosti.

Dobri u poslovima, loše sa kolegama; uvek nešto manjka. Nervna napetost i tegobe koje rešavate na pogrešan način. Ako želite da znate budućnost, pogledajte kakvi ste sada.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

Lepo za studente, učenike i mlade ljude; ugodan dan. Sitan novac kroz komunikacije, saobraćaj i trgovinu. Problem ega, potisnuti nemiri i brige; dan za šetnju. Dobro se navikavate na stresan život, gužvu i besparicu.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Puno sreće, druženje, izlasci i različite mogućnosti.

Blaži sukobi sa šefovima, nešto para od iznajmljivanja. Moguća slabija probava i akutne smetnje starim ljudima. Radujte se što ste dobili još jednu priliku u danu.

JARAC (22.12 - 19.1)

Zadovoljni ljubavnim životom; nevolje u dužim vezama. Potpuno okrenuti poslu; skromnija primanja i frustracija. Apsolutno zdravi, jaki, dobro raspoloženi i srećni. Postanite mudri tako što učite na sopstvenim greškama.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Najlepše je biti voljen; sve će ići kao po loju.

Kolege su vam dosadne, a poslovi neinspirativni. Odličan dan za redovnu lekarsku kontrolu i pregled. Razmišljajte o sebi i volite ljude koji vas okružuju.

RIBE (19.2 - 20.3)

Napet odnos sa srećnim završetkom; ugodno popodne. Ne treba se kockati, niti zajmiti novac; varljivi momenti. Snagu potražite u žitaricama, pivskom kvascu i voću. Porodica je uvek najčvršći oslonac; verujte u to.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.