HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Posebno dobar i zanimljiv dan; iznad svih očekivanja. Poslovni problemi i rasipništvo; nove vesti iz daljine. Dan provedite sa ljudima koji leče svojim prisustvom. Potrudite se da živite što jednostavnije i što bolje.

BIK (21.4 - 21.5)

Radosne vesti koje ste već dugo čekali; preokret i uspeh. Velika iščekivanja, slaba zarada, blaže promene.

Solidno zdravlje, dobar apetit, dobra volja, snaga. Idealan dan za zdrav život, sport, šetnju i rekreaciju.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Ne očekujte previše od partnera ; nevolje u raju i čarke. Dobro za kupovinu opreme, tehnike i uređaja; dobici. Vaš zdravlje je vaše ogledalo; srčane smetnje i pritisak. Sve što mislite odraziće se na vaše zdravlje i uspeh.

RAK (22.6 - 22.7)

Korisni obrti, dobra situacija, značajni kontakti i susreti. Blaži uspeh, produktivan i lagan dan; očekujte pomak. Popravite sve što možete, vodite računa o ishrani. Izbegavajte ozbiljne teme i previše teške razgovore.

LAV (23.7 - 23.8)

Izuzetno koristan, povoljan i ugodan dan; ljubav i strast. Slab odnos sa kolegama, nadređenima i klijentima; stres. Uglavnom dobro; problemi u saobraćaju i sitne nevolje. Dan za novi poslovni početak ili nove radne pobede.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Ne postoji razlog za sumnju i ljubomoru; dobri kontakti. Ništa se posebno neće dogoditi; dan bez većeg bogatstva. Bez ozbiljnijih problema, bez molbi, žalbi i pritužbi.

Šta god da vam se dešava, ne krivite druge zbog toga.

VAGA (24.9 - 23.10)

Puni ljubavi, jake strasti, značajni momenti; ugodno. Nekada je potrebno rizikovati u životu; dobri potezi. Dan koji donosi mir i zadovoljstvo; dobro zdravlje. Naučite da brzo ustanete nakon razočaranja i gubitka.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

Neprijatnosti koje niste mogli da predvidite; teške priče. Dobre ideje i srećni putevi; stiže novac koji je kasnio. Klonite se nevolja, velike visine i saobraćajnih gužvi. Dan za domine, šah i druženje s dragim ljudima.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Ukoliko ste u potrazi za zadovoljstvima, sledi razočaranje. Disharmonija, narušeni poslovi i odnosi; veći izdaci. Promenljivo zdravlje, pad energije, osama i melanholija. Dobra prilika da pročitate knjigu i naučite nešto novo.

JARAC (22.12 - 19.1)

Ljudi su vam naklonjeni, iskoristite povoljne prilike. Uspeh u krupnim i velikim poslovima; ne važi obrnuto. Život će vas naučiti da postoji vreme za odmor i san. Idealan momenat da platite račune i gledate svoja posla.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Dan provedite u kući s voljenom osobom; osamljivanje. Dobro za pozajmcu, kredit i poslovni sastanak; nešto novca. Zdravlje neće biti predmet vaših briga; sasvim dobro. Ukoliko ste napeti, dobro se naspavajte i odmorite.

RIBE (19.2 - 20.3)

Susreti sa starijim, situiranim osobama; pomoć u nevolji. Gubici u igrama na sreću ili kladionicama; čuvajte novac. Moguće su želudačne smetnje i pojačana nervoza. Idealan dan za kupovinu lepih stvari; obradujte sebe.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.