HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA -

OVAN (21.3 - 20.4)

Nove ljubavne mogućnosti koje se neslavno završavaju. Popravljaju se odnosi na poslu; neplanirani troškovi. Solidno zdravlje i vitalnost; smanjite unos kafe.

Slab dan za putovanja i ozbiljne kontakte sa strancima.

BIK (21.4 - 21.5)

Nezadovoljstva koja nemaju kraja; budite ljubazni. Dan neće pogodovati dokoličarima i nezaposlenima. Zadovoljni snagom i kondicijom; bez briga i bolesti. Potražite savet od kolega na poslu ili od nadređenih.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Razvijajte prisnost i skladnije odnose; stresno popodne. Novac kroz komunikaciju i saobraćaj; slabo za popravke. Dan za odlazak van grada i boravak u prirodi; vitalni. Idealan dan za učenje, ispite i mentalne aktivnosti.

RAK (22.6 - 22.7)

Mimoilazite se sa dragim ljudima; očekujte dobre vesti. Novac bi mogao biti razlog nezadovoljstva; troškovi. Velika energija i dobra kondicija; sve je kako treba.

Svoj intimni život čuvajte za sebe i ne pričajte previše.

LAV (23.7 - 23.8)

Iskrena i duboka osećanja; bićete zadovoljni tokom dana. Zanimljive ponude, koje ne smete propustiti; kraći put. Povišen pritisak i srčane smetnje starijima; dan za čajeve. Slab momenat za kupovinu telefona, mašina i uređaja.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Susret sa važnom osobom; dobar seksualni život.

Loš dan za trgovinu i trampu; kašnjenje i mlaki kontakti. Povremene depresije i nesigurnost; radite na sebi.

Što više ljudi znaju o vama, sve više nevolja imate.

VAGA (24.9 - 23.10)

Dosta zanimljiv i bogat dan; lepa ljubavna iskustva. Kvarovi tehnike i uređaja, gubitak stvari; biće bolje. Neka o vašem zdravlju govori jutarnja svežina i snaga. Dan za kratka putovanja, kontakte i nova poznanstva.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

Promene u ljubavi i nova iskustva; vesti iz daljine. Perfekcionizam vam stvara nevolje i neprijatelje; trošak. Vitalni, puni vere i nade; dobro zdravlje i raspoloženje. Dan treba provesti praznično u miru, ljubavi i toleranciji.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Na svaki način dobro, poučno i korisno; sreća i radost. Prilika da vam se posreći; sitniš koji popravlja sve.

Srčane smetnje i povišen pritisak hroničnim bolesnicima. Dan za sport, razonodu, druženje i kreativne aktivnosti.

JARAC (22.12 - 19.1)

Bez većih uzbuđenja i nesuglasica; mir, spokoj i rutina. Deluje kao da su lađe potonule; na kraju će biti dobro. Problem vezan za način života; nervoza i stres u prevozu. Svi mi želimo što nije naše i kada nam vreme nije.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Praznih ruku, sreća u braku i dugim vezama; ništa novo. Krediti, pozajmice, ulaganja, obrt novca; dosta povoljno. Izbegavati hleb i testenine; moguće su želudačne smetnje. Idealan momenat za uređivanje doma, popravku i selidbu.

RIBE (19.2 - 20.3)

Razgovori o ozbiljnim ljubavnim stvarima; dobre vesti. Nepotrebni gubici; samoljublje, konflikt i troškarenje. Dobro zdravlje, snaga i kondicija; radujte se tome.

Dan u kojem otkrivate brojne životne istine.

VAŠ LIČNI ASTROLOG Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.