Džon i Kejt su ušli u rijaliti i uništili život i sebi i deci

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - I. Stojanov

Džon i Kejt Goslin javnost je upoznala kada su, nakon bliznakinja, dobili - šestorke. Odmah su dobili ponudu za rijaliti emisiju, koju su brže-bolje prihvatili ne sluteći da će im to zauvek promeniti živote - i to ne nabolje.

PROBLEMI - Posle razvoda od Džona, Kejt Goslin je nastavila da snima, pa se emisija umesto “John and Kate plus 8” zove samo “Kate plus 8”. Šuškalo se da je godinama bila u vezi sa svojim telohraniteljom, da ima finansijske probleme, da maltretira decu. Ona je i dalje furala svoju priču, čak se ponudila Plejboju, ali su je oni ljubazno odbili.

Mama Kejt je nedavno objavila da je njen sin Kolin poslat na lečenje zbog “posebnih potreba”. Ona nije otkrila kakve probleme ima 12-godišnjak, ali američki mediji pišu da se radi o njegovoj psihi i da je zato smeštena u bolnicu koja se nalazi na dva sata od kuće.

- Kolin ima ozbiljne nastupe besa. Često se dešava da eksplodira. Očajnički su mu bili potrebni i majka i otac. Sada je povređen i krivi majku za sve - priča izvor.

I Kolinova sestra Hana (12) je van kontole i navodno je prošle godine pobegla od kuće i odbila da izađe iz očeve kuće četiri dana.

Dok su 15-godišnje bliznakinje Medi i Kara odbacile Džona, Hana i dalje voli tatu i žao joj ga je.

Da su navodi američkih tabloida ponekada preterani dokazuje slika sa Kejtinog Instagrama na koju su obožavaoci osuli paljbu. Na njoj je 12-godišnji sin Ejden zaključan s psom u kavez. Komentari su zaista užasni i idu dotle da Kejt nazivaju majkom čudovištem, iako se dečak na slici smeje i evidentno je da se igra sa kućnim ljubimcem.

“Zamolila sam Ejdena da pravi društvo Nanuk dok čistim taj deo kuće. Evo šta je uradio”, napisala je Kejt pored slike.

NEKADA SREĆNA FAMILIJA RASPALA SE POSLE RAZVODA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.