Muslin ne menja timza Moldaviju

24 Sata (Serbia) - - SPORT - L. Dumeljić

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se juče u Sportskom centru u Staroj Pazovi pred prestojeće mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. protiv Moldavije (na strani) i Austrije (kod kuće).

REPREZENTACIJA - Selektor Slavoljub Muslin obavio je prozivku fudbalera koje je pozvao za mečeve protiv Moldavije (6. oktobra) i Austrije (9. oktobra). Lako može da se ispostavi da je ovo presudna nedelja za "orlove" iako se igraju tek utakmice 2. i 3. kola kvalifikacija.

Selektoru su na raspolaganju inostrani igrači, ali, kako je rekao, nisu svi došli u ponedeljak pre podne.

- Aleksandar Ignjovski ima temperaturu i neće se oporaviti do meča sa Austrijom. Razmišljam da li ću naći zamenu. Pozvao sam malo više igrača, pa možda i ne bude neka zamena. Boban Rajković dolazi iako je imao težak potres mozga, doći će da se javi, ali neće igrati

- rekao je Muslin.

Na pitanje šta misli o trenutnoj formi reprezentativaca, Muslin kaže:

- Niko me ne zabrinjava. Svi igraju, neki više, neki manje, ali to je naša realnost. Neću da se žalim, to su najbolji igrači s kojima raspolažemo. Imam puno poverenje u njih, nema problema - kaže selektor.

Muslin naglašava da je Moldavija jedini autsajder u našoj grupi (igraju još Vels, Irska, Gruzija i Austrija).

- Moldavija jeste autsajder, analizirali smo ih. Neće biti puno promena u sastavu u odnosu na Irsku. I da smo pobedili Ostrvljane (2:2 u septembru), naravno ne bismo išli na nulu u Moldaviji - zaključio je Muslin.

SLAVOLJUB MUSLIN

"Orlovi" 6. oktobra igraju u Moldaviji, a tri dana kasnije dočekuju Austriju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.