HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - VAŠ LIČNI ASTROLOG Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Sve ćete uraditi kako valja; zadovoljstvo i razumevanje. Povoljan dan za servis automobila, put, tečaj i školu.

Bez značajnijih smetnji i problema; dobro zdravlje i elan. Idealan dan za sportske aktivnosti i nadmetanje.

BIK (21.4 - 21.5)

Potrudite se da ne pominjete osetljivije teme.

Tek toliko da otaljate dan; manji trošak, popravke i servis. Bićete osetljivi i ranjivi na tuđe opaske i provokacije. Nemojte samo da brinete o novcu; posvetite se drugima.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Nešto bolji dan od prethodnog; male radosti i jake strasti. Nešto poslovnog uspeha u ugostiteljstvu i trgovini; novac. Energiju potražite u zajedničkim okupljanjima i druženju. Dan za sređivanje ormara, brisanje prašine i popravku.

RAK (22.6 - 22.7)

Razgovori kojima niste dorasli; nepotrebni sukobi i brige. Povoljne poslovne prilike; uspeh u kupovini i prodaji. Problemi starijim ljudima i srčanim bolesnicima; brige. Dan za odmor; radite samo ono što volite i što vam prija.

LAV (23.7 - 23.8)

Samoća nekada ume da preporodi čoveka u vezi ili braku. Čuvajte svoj novac; poštedite sebe poslovnog avanturizma. Moguće su porodične čarke, problemi i dramatične scene. Ništa se neće desiti, ali to nije razlog da budete tužni.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Potrebno je uložiti malo više ljubavi, vere i energije. Očekujte novac; možete biti uznemireni zbog drugih ljudi. Potrudite se da što više jedete žitarice, voće i povrće.

Pravi trenutak da razmislite o vašem radu i rezultatima.

VAGA (24.9 - 23.10)

Ukoliko ste sami verovatno će ostati tako; bez promena. Dobre ideje za izlaz iz krize; nešto novca za troškove. Varljivo vreme će uticati na vaše raspoloženje; brige. Opustiće vas druženje sa dragim i pozitivnim ljudima.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

Dobra prilika da se zaborave brige i nemiri iz prošlosti. Strah je jedina prepreka u postizanju dobrih rezultata. Ništa se posebno neće promeniti; relativno dobro zdravlje. Ne dozvolite da ljudi koriste vaše slabosti i mlaku volju.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Drugi će vam pomoći ukoliko postoji neka prepreka u ljubavi. Zadovoljni svojim učinkom; nešto para, dobre vesti. Ne mislite o bolestima i problemima; vitalnost i snaga.

Danas nipošto ne razmišljajte o poslu i svakodnevici.

JARAC (22.12 - 19.1)

Sve što budete radili doprinosi sreći; dan za ljubav. Potrudite se da nekad kažete šta želite; blaži dobitak. Radite vežbe, šetajte i uživajte u životu; akutni bolovi. Što bolji budete, sve više ćete imati sreće i uspeha.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Dobre prilike za zajednička putovanja ili istraživanja.

Ista lica, isti ljudi; miran i običan dan bez sadržaja. Solidno zdravlje, bez naročitih teškoća i problema. Potrudite se da ne učestvujete u konfliktnim situacijama.

RIBE (19.2 - 20.3)

Pratiće vas dobre odluke; partner je zadivljen i očaran. Dinamičan dan u kojem se otvaraju mnoga vrata; novac. Jedite jabuke voće i povrće, više se krećite, budite sami. Družite se samo sa uspešnim i pozitivnim ljudima.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.