Hačer: Kažu da sam najbolji? Onda jesam

24 Sata (Serbia) - - SPORT - Vt

Košarkaši Partizana ostvarili su i drugu ABA pobedu na strani. Iako se očekivalo da će utakmica u Skoplju biti teža od premijere u Baru, ispostavilo se da je tim Aleksandra Džikića još u prvom poluvremenu rešio pitanje pobednika.

LIDER - Američki plejmejker Vilijam Hačer je protiv MZT-a pogađao, razigravao, igrao u tandemu i sa drugim organizatorom igre Ratkovicom zaslužio epitet MVP meča.

- Osećam da igram dobro, radim ono što je potrebno timu, a to je najvažnije. Pokušavam da dam primer i predvodim ekipu - kaže Hačer.

Mnogi su vas posle prvih utakmica u ABA, kao i pripremnom periodu, proglasili najboljim igračem Partizana?

- Samo želim da odigram najbolje i da timu dam šta je potrebno. Ako to znači da sam najbolji igrač, da drugi to kažu, to je onda u redu.

Kako vam se sviđa Beograd?

- Prvi put sam u Srbiji, Beogradu i osećam se dobro ovde. Zavoleo sam ga, zaista.

S kim se najviše družite iz ekipe?

- Volim saigrače. Sa svima sam dobar i stvarno ne bih nikoga izdvajao. Pravi su momci i na terenu i van njega. Ovde je porodična atmosfera, još od prvih dana kada su me svi lepo prihvatili. Treninzi su odlični, a trener Džikić voli da se šali, ali ume da bude ozbiljan. Ima svoj stav, poseban je i drugačiji.

Hačer je imao odličnu sezonu u PAOK-u, gde je u Evrokupu beležio prosečno 13,8 poena uz 3,3 asistencije i 2,4 skoka. Crno-beli u 3. kolu ABA lige sutra u dvorani „Profesor Aleksandar Nikolić“dočekuju Cibonu.

21 POEN, 9 ASISTENCIJA: VILIJAM HAČER

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.