Najbolji vikend provod

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ - ak

Evo gde treba da idete ovog vikenda da biste našli dobar “vajb”, neobičnu muzičku fuziju, kul ekipu i vruć densflor. ADRIATIQUE

Petak, Hangar

Tech-house atrakcija Adriatique stiže da uveliča Raveolution spektakl - dvojac iz Švajcarske će prvi put puštati pred beogradskom pubikom. Od domaćih di-džejeva podršku će im pružiti Danijel Čehranov, Bokee i Zwein. Karte su 1.090 dinara.

THREE NIGHTS OF TRIBUTE BANDS VOL. 5

Petak-nedelja, Akademija 28

Akademijin Festival tribjut bendova ove godine obeležiće jubilarno, 5. izdanje. Slušaćete muziku Alice in Chains, Pearl Jam, Faith No More, Arctic Monkeys, Azre, Smaka... Koncerti počinju od 22 sata uz slobodan ulaz.

SERBIA WONDERLAND

Subota, Hangar

U novoj epizodi “Serbia Wonderland bajke” kao zvezda večeri nastupiće Omnia, a domaća imena koja će mu pružiti podršku su Erik Iker, Zap Me Strobe, Cavin Viviano, Pessto, Divolly & Markward, Stereo Republic, Aero i Cyber. Ulaznice su 890 dinara.

BELGRADE RIOT FEST

Subota, Dom omladine

Povratak Direktora obeležiće drugi Belgrade Riot Fest, koji će biti opasna pank revija - uz Direktore će prašiti i N.B.G, T-Error, Nadimač, Scordisci i Blanquito Cojones, kao i Infected Rain iz Moldavije. Karte su 1.200 dinara.

RAINBOW PARTY

Subota, KPTM

Sajsi MC, DJ BKO i Alek Bošković u saradnji sa Rainbow party pozivaju vas da prisustvujete specijalnom R&B događaju.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.