Ovaj najkul holivudski par prkosi svim brakolomcima

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - I. Stojanov

Kada pogledate njihove zajedničke fotografije, tekst vam neće biti ni potreban. Sve je savršeno jasno - oni su najzaljubljeniji par u Holivudu i potpuno su kul.

Džejson priznaje da mu se Liza sviđala još dok je bio

dečak

HARMONIJA - Liza Bone je oduvek imala specifičan ukus za muškarce. Bila je u braku sa Lenijem Kravicom i rodila mu ćerku, a onda je upoznala 12 godina mlađeg Džejsona Mamou. S njim je već 11 godina, a u braku su od 2007. i imaju dvoje dece.

Kada su se upoznali, zgodni Kal Drogo iz “Igre prestola” je bio u vezi i planirao je da se oženi. Ubrzo posle raskida, Liza Bone je ostala trudna.

- Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja. Kada sam je upoznao, nije znala da sam stalker, a bio sam. Bio sam sa jednim od mojih najboljih prijatelja i kada sam se okrenuo, trebalo je da nas upoznaju, a ja sam bukvalno video vatromet! Ona je rekla: “Zdravo, ja sam Liza”, a ja: “Zdravo, ja sam Džejson” i okrenuo sam se ka drugaru kao da sam odlepio. Iznutra sam se osećao kao mala devojčica, pokušao sam da udubim glas i saberem se. Zbog nje sam definitivno bio stidljiv. Bila mi je čast - rekao je Mamoa. Priznao je da mu se Liza sviđala od “Kozbi šoua” u kojem je glumila, iako je tada bio dečak.

- Definitivno sam još tada bio u fazonu: “Želim nju. Dobiću je.” Nisam joj to rekao dok nismo dobili dvoje dece. Ali rekao sam joj da sam je na neki način uhodio. Znao sam da ću je naći - rekao je glumac.

Liza zna kako treba sa Džejsonom.

- Ona je neverovatna, a ja sam veliki sero... Ona je anđeo, divna je. Bog je blagoslovio. Vidi suštinu stvari - priznao je glumac.

Liza i Džejson imaju devetogodišnju Lolu i osmogodišnjeg Nakou.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.