Anđelija je najlepša Srpkinja

Anđelija Rogić (22), studentkinja iz Užica, pobednica je jubilarnog 20. izbora za mis Srbije, a za tu laskavu titulu borilo se, simbolično, baš 20 lepotica iz raznih krajeva naše zemlje.

24 Sata (Serbia) - - ŠOU -

VERA - Na mestu prve pratilje našla se Sara Mitić, dok je za drugu pratilju izabrana Marija Ninić.

- Počastvovana sam što sam baš ja nova mis Srbije. To je velika uloga i velika odgovornost i potrudiću se da je opravdam u budućem periodu. Trudiću se da što više promovišem sebe, svoj grad i kompaniju. Mislim da sam pobedila zbog vere u uspeh i zbog divne energije u studiju koja je vladala - kaže Anđelija, studentkinja Učiteljskog fakulteta u Beogradu.

Nju je za takmičenje prijavio najbolji drug. Sve devojke dale su svoj maksimum kako bi se pokazale u najboljem svetlu, ali Anđelija je imala to nešto posebno čime je osvojila žiri. Kako kaže, sigurna je da će tek za nekoliko dana postati svesna svega što joj se desilo.

- Još se nisu slegli utisci. Sve devojke su bile izvanredne. Mislim da sam osvojila žiri jer sam zračila pozitivnom energijom, bila sam opuštena i sigurnim koracima sam koračala pistom. Prijalo mi je što je moj drug u meni video lepotu. Ovo takmičenje mi je veliko životno iskustvo. Upoznala sam mnogo ljudi. Naredni cilj mi je da završim fakultet i da se za godinu dana lepo pripremim, kako bih na pravi način iznela svoju titulu i predstavila nas na izboru za mis sveta iduće godine.

Dosad se nije bavila modelingom.

- Aktivno igram folklor osam godina. Prija mi zbog putovanja i sklapanja novih prijateljstava. A na izboru za mis su mi rekli da imam i talenta za glumu, tako da - nikad se ne zna, možda se jednog dana oprobam i u tom poslu.

Za kraj, otkrila je svoj emotivni status.

- Nisam zaljubljena. Nemam dečka.

Anđelija aktivno igra folklor, a kažu joj da ima talenat i za

glumu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.