HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Bolje nego što ste zaslužili; podrška i pomoć partnera. Sumnjiv odnos sa šefovima i kolegama na poslu; novac. Ne izdvajate dovoljno vremena za zdravlje i oporavak. Planovi o budućnosti vas mogu napuniti energijom i mirom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Jedna veća pljeskavica može ublažiti ljubavnu prazninu. Štedite novac; opasno se primiču sušni i mučni dani. Dan za sport, šetnju, zdraviju ishranu; puni elana. Potrudite se da dan započne lepim vestima i pažnjom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Previše dobro da bi bilo istinito; značajan preokret. Očekujte novac i da vas konačno neko primeti na poslu. Dan koji donosi mir i zadovoljstvo; dobro zdravlje. Naoružajte se strpljenjem, tolerancijom i budite fini.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Dan u kojem shvatate da sve može mnogo bolje i lakše. Dobro za kupovinu opreme, tehnike i uređaja; dobici. Srčane smetnje i povišen pritisak kod bolesnih ljudi. Ne čekajte da vas drugi pohvale; budite vredni i uporni.

LAV (23. 7 - 23. 8)

Budite hrabriji i odlučniji; preskočite teške razgovore.

Dobro za popravku, restauraciju, kupovinu i veći trošak. Potrebno je da obratite više pažnje i da brinete o sebi; umor. Drugi vam nesebično pomažu i uče vas dobrim stvarima.

DEVICA (24. 8 - 23. 9)

Ne treba od svega praviti dramu; prilika za pomirenje. Narušeni odnosi, nešto novca, sukob sa autoritetima. Promenljivo zdravlje, pad energije, osama i melanholija. Dan u kojem morate sve sami da uradite.

VAGA (24. 9 - 23. 10)

Mlak i mlohav karakter nepovoljno utiče na romansu. Dobro za kupovinu, izdavanje, zamenu i put; nešto para. Snagu potražite u mirnim, krotkim i dobrim ljudima. Potražite pomoć od roditelja, nadređenih ili vaših šefova.

ŠKORPIJA (24. 10 - 22. 11)

<Sve što danas naumite ostvariće se lako i vrlo brzo. #Problemi koje uspešno rešavate; dobri odnosi s kolegama. Dobro zdravlje, puno snage; dan za sport i razbibrigu. Razgovor o novcu i svakodnevici vas može opteretiti.

STRELAC (23. 11 - 21. 12)

Ljudi vas vole i primećuju; iskoristite povoljne prilike. Dobre ideje i srećni putevi; stiže novac koji je kasnio. Klonite se nevolja, velike visine i saobraćajnih gužvi. Ne postoje garancije za sutra; uzmite sve što se nudi.

JARAC (22. 12 - 19. 1)

<Dan za predah i objektivno sagledavanje emotivnog odnosa. #Dobici u krupnim poslovima i projektima; ne važi obratno. Skloni prehladama i padu raspoloženja; dan za odmaranje. Odličan trenutak za turizam, poslovnu saradnju i trgovinu.

VODOLIJA (20. 1 - 18. 2)

Možete biti zadovoljni, opušteni i dobro raspoloženi.

Dobro služite, prijemčivi ste i servilni; nešto novca.

Osetljivi nervi, napetost, strahovi; neprijatne scene.

Pravi je čas da prionete na posao i da radite nešto korisno.

RIBE (19. 2 - 20. 3)

Novi kontakti, susreti i nove brige; ljubav je slepa. Uspeh u krupnim poslovima; slab dan za putovanje. Život će vas naučiti da postoji vreme za odmor i san. Sređivanje stana i nabavka namirnica će vas opteretiti.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.