Radoznale žene su najbolje ljubavnice

24 Sata (Serbia) - - LJUBAV I SEKS -

KARAKTER - Samo jedna osobina je zajednička svim devojkama koje su dobre u krevetu. I ne radi se o fizičkom izgledu, već - radoznalosti!

Kada vam se dopada neko, umesto fizičkih atributa, obratite pažnju na znake radoznalosti, jer upravo ova osobina ukazuje da ćete biti zadovoljni i seksualnim životom. Naučnici s Univerziteta u Floridi utvrdili su da su radoznale žene najbolje ljubavnice.

U ispitivanju je učestvovalo 278 tek venčanih parova, koji su tokom dve nedelje vodili dnevnik učestalosti i kvaliteta seksa. Takođe, urađen im je i psihološki profil, koji je "merio savesnost, spremnost za saradnju, otvorenost za nova iskustva, neurotičnost i društvenost”.

Parovi su u proseku vodili ljubav tri do četiri puta u periodu od dve nedelje. Učestalost intimnih odnosa je zavisila od žene, a crte ličnosti koje obećavaju najbolji seks su radoznalost, spremnost za saradnju i otvorenost za nova iskustva. Zanimljivo je da karakter muškarca nema presudan uticaj na kvalitet i kvantitet seksualnih odnosa. Ovo istraživanje potvrđuje prethodna po kojima jači pol češće želi seks od dama.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.