SMS VESTI

24 Sata (Serbia) - - ET / EKONOMIJA -

SMENA - Zbog smrti osmogodišnjeg dečaka od sepse koju je dobio posle preloma ruke smenjena je v.d. direktora Opšte bolnice u Loznici dr Mira Vučetić, kao i dosadašnji načelnik ortopedije dr Nikola Patričić. Odluke o razrešenju doneo je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

BEGUNAC - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je sinoć da se Sanjin Sefić, koji se sumnjiči da je automobilom usmrtio dve devojke u Sarajevu, nalazi u rukama srpske policije i da će biti procesuiran u skladu sa međunarodnim propisima koji uređuju oblast ekstradicije.

NARKOMANI - U Parizu će sutra biti otvorena prva sala namenjena narkomanima, gde će moći da se drogiraju u dobrim sanitarnim uslovima.

POLICAJCI - Beogradska policija uhapsila je trojicu policajaca iz glavnog grada i još jednu osobu zbog iznude 15.000 evra od žrtve kojoj su prvo prodali pištolj, a potom joj tražili pare da je ne uhapse.

EKOLOGIJA - Srbija će sledeće godine dobiti iz evropskih fondova 100 miliona evra za postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Nišu i Kragujevcu i centar za upravljanje otpadom u Novom Sadu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.