HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - VAŠ LIČNI ASTROLOG Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Ponašaćete se zrelo i odgovorno; srećni susreti i promene. Zarada od starih stvari; dobro vreme za prodaju stanova. Nevolje u saobraćaju i komunikaciji; budite oprezni.

Može se dogoditi da budete žrtva intriga i spletkarenja.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Možete se osloboditi ljudi iz prošlosti; ugodne vesti. Velika iščekivanja i polovični dobici; veći trošak.

Bićete osetljivi i nežni na promenu vremena i pritiska. U nekim danima je dobro oslanjati se na intuiciju.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Nećete biti zapostavljeni; kvalitetna ljubavna dešavanja. Jedan sasvim običan dan; bez napretka i bez bogatstva. Solidno zdravlje i dobar apetit; izbegavajte cigarete. Uspeh dolazi kroz hrabrost, čestitost i odlučnost.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Dan za razgovor i rešavanje ljubavnih nedoumica. Ne treba da tražite povišicu, niti da se oslanjate na druge. Osnažiće vas šetnja pored vode i boravak u prirodi. Dušebrižnici su uvek spremni da pripomognu.

LAV (23. 7 - 23. 8)

Možete biti prilično usamljeni; ljubav na radnom mestu. Dinamičan dan u kojem se otvaraju se mnoga vrata. Anksioznost i preosetljivost; kvalitetno i dobro veče. Rutina u svakom poslu donosi najbolje rezultate.

DEVICA (24. 8 - 23. 9)

Poznanstva preko interneta; stres u dosadnim vezama. Otaljavate poslove, bez ambicije i dosta spor napredak. Povedite računa o ishrani; stomačne tegobe i nervoza. Dan u kojem imate vremena da razmišljate o svemu.

VAGA (24. 9 - 23. 10)

Značajan napredak u ljubavi; korenite promene. Od dinara pravite dva; budite vredni, pametni i uporni. Moguće povrede na radu; budite oprezni i vodite računa. Klonite se umornih, depresivnih i beskorisnih ljudi.

ŠKORPIJA (24. 10 - 22. 11)

Koliko god da se trudite, nećete biti previše zadovoljni. Vodite računa da isticanjem ne privučete pažnju kolega. Snagu potražite u svežim i kvalitetnim namirnicama. Moguća je iznenadna sreća ili vest koja menja život.

STRELAC (23. 11 - 21. 12)

Koliko dajete, toliko i dobijate; blaža razočaranja.

Dobri poslovni momenti za privatnike, glumce i pravnike. Slabo raspoloženi; dan za odmor i prikupljanje energije. Sitne radosti mogu nadomestiti sve što nije valjalo.

JARAC (22. 12 - 19. 1)

Dobro se snalazite u svim mogućim situacijama. Takmičarski duh koji će stvoriti brojne komplikacije. Preporučljiv je čaj od koprive i lagana šetnja; brige. Koliko god da se trudite, nećete biti pohvaljeni.

VODOLIJA (20. 1 - 18. 2)

Vodite računa šta radite i šta govorite; brzopleti. Osrednje; loše za kladionicu, lutriju i sumnjiv posao. Slabost izazvana stresom i neprijatnim dešavanjima. Nevolje dolaze usled nepromišljenih i nezrelih odluka.

RIBE (19. 2 - 20. 3)

Partner vas voli, podržava i daje svu potrebnu snagu. Mislite o novcu više nego što je potrebno; dobro za put. Pravo vreme da napravite radikalne promene u ishrani. Ustanite sa dobrom mišlju i takvi idite na počinak.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.