Bili su najkul par eks-Ju, a onda su sve zeznuli

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - ak

Znate li da su Masimo Savić i Bebi Dol osamdesetih bili zajedno? Nijedno više ne voli da govori o tome, ali verovatno su bili najkul par tadašnje scene.

OSAMDESETE - Kako je izgledala ta ljubav, možemo da zamislimo tek iz retkih osvrta Masima Savića, novinskih tekstova o čijoj istinitosti bi se moglo diskutovati, ali i iz snimka na kojem zajedno pevaju "Sunce sja, trava miriše". Mnogi fanovi komentarišu da se upravo na ovom snimku vidi koliko su zaljubljeni.

Masimo i Bebi Dol zabavljali su se osamdesetih u vreme "novog talasa", čiji su i sami bili akteri.

- To je bilo jedno vrlo veselo društvo sa otprilike desetak ljudi. I bili smo ludi kao puška, svih deset. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja ili Bebi ili netko treći. Živeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živeli smo intenzivno, lepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to - ispričao je Masimo u intervjuu za magazin

"Grazia".

Posle raskida svako je krenuo svojim putem, a ratno stanje učinilo je distancu među njima još većom i težom. Bebi Dol se, posle svega na temu te veze oglašavala tek da bi objasnila medijima da Masimo nije bio ljubav njenog života, a i Masimo je otkrio da "kada se spomenu stare ljubavi, uvek se seti nekog drugog" dok su "osamdesete za njega preteški koferi koje stalno mora da nosi sa sobom".

Ipak, ponekad ne može da pobegne od pitanja o "stvarima" koje nosi u tim koferima, a među njima je i - Bebi Dol.

- U vreme kada smo se zabavljali, Bebica je bila jedna veoma načitana osoba, nabijena kreativnošću, novim saznanjima koje je bila spremna da podeli sa svima. Međutim, svaki umetnik mora da se dokazuje non-stop. Ona je negde stala... - ispričao je Masimo u svojoj ispovesti za "Blic".

MASIMO SAVIĆ

BEBI DOL

Masimo i Bebi Dol zabavljali su se u vreme "novog talasa", čiji su i sami bili

akteri

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.