HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Kratkotrajna sreća i nemiran dan; šansa za pomirenje. Povoljno za rad u grupama, franšizne poslove, ortakluk. Želudačne smetnje i slabije varenje; izbegavajte lekove. Drugi vam pomažu da shvatite koliko je vaš život sićušan.

BIK (21.4 - 21.5)

Praznina koju može popuniti novo ljubavno poznanstvo. Uspeh na poslovnom planu; dobre vesti, ortački poslovi. Rođaci i vrli prijatelji doprinose padu imuniteta.

U nekim danima se ne treba previše uzdati u sreću.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Pristojan ljubavni život; bez konflikta i bez optužbi. Polovično ostvarenje želja i nada; sitne pare za trošak. Nešto slabiji nego obično; manje kafe i slatkiša. Možete toliko toga naučiti od drugih.

RAK (22.6 - 22.7)

Propuštene prilike; povoljne stvari se uvek tiču drugih. Dobro vreme za pomoć, protekciju, pozajmicu ili kredit. Povremene glavobolje ili upale; nešto bolje popodne. Dobar momenat da se izmirite sa ljudima iz prošlosti.

LAV (23.7 - 23.8)

Možete raditi šta vam je volja, a da to partneru ne smeta. Nekada je potrebno rizikovati u životu; blaži uspeh. Unosite više vode i tečnosti; pad energije i prehlada. Primetićete da uporni ljudi dobijaju sve što požele.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Amorove strelice ne pogađaju pravu metu; briga i sumnja. Dan kada ne znate šta da radite sa sobom i novcem. Nemate ozbiljnijih problema; dobri, jaki i vitalni.

Dan za sređivanje dvorišta, popravku i remont.

VAGA (24.9 - 23.10)

Dan koji počinje prilično stresno i dobro se završava. Mogući su izdaci, kvarovi tehnike i novčani gubici. Uprkos svemu bićete vedri, pozitivni i zadovoljni. Slobodno možete da pomognete, ako se pruži prilika.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

U ljubavi je retko kada dosadno; dan pun varnica.

Uspeh privatnicima, lekarima, javnim licima i putnicima. Izbegavajte druženje i sedeljke; osamite se, budite tihi. U teškoj dokolici pročitati knjigu “Magične priče”.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Dobar seksualni život i pozitivna ljubavna dešavanja. Ideje, slaba kolegijalnost, novac kasni, mleko iskipi... Izbegavajte kavgu, provokacije i brzu vožnju. Shvatićete da nikada ne bude kako smo isplanirali.

JARAC (22.12 - 19.1)

Bićete zadovoljni razvojem događaja; strast i ljubav. Bićete bez pravih ideja; moguće prevare ili gubici. Izbegavajte uznemirujuće vesti ili trač; napestost. Učite se radosti davanja; nemojte samo da uzimate.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Prazan emotivan život; teško za nove ljubavne podvige. Povoljno za trgovinu, trampu i razmenu; uspeh u školi. Ukoliko ste u prilici, častite sebe dobrim ručkom. Shvatićete da nemate dovoljno vremena za tuđe stvari.

RIBE (19.2 - 20.3)

Lepo vam ide; bez većih prepreka, glavobolja i žalosti. Nema dana, a da nešto ne pođe po zlu; čuvajte novac. Jedite povrće i voće; izbegavajte jaku hranu.

Razvijajte nadu i pozitivniji pogled na stvari oko vas.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.