Slovenci već spremaju invaziju na Beograd za doček 2017.

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ - Aj

ZABAVA - Slovenci uveliko spremaju invaziju na Beograd za doček 2017. godine. Čudesa od mesa, Ceca, dobra rakija, samo su neke od turističkih atrakcija kojima slovenačke agencije mame turiste da Novu godinu dočekaju u srpskoj prestonici.

Više od dva i po meseca pre dočeka Nove godine sajtovi slovenačkih agencija usijali su se od ponuda, pa se čini da će Beograd i u 2017. ući kao top destinacija Balkana, bar kada je reč o onome što zasigurno može da pruži - dobru zabavu.

Slovencima se nude različiti aranžmani i tri mogućnosti za prevoz: autobus, voz i sopstveni prevoz. Najčešće podrazumevaju dva do tri noćenja, uglavnom u hotelima sa tri zvezdice koji su na dobrom glasu, ali i u hostelima.

Međutim, ne propuštaju Slovenci da u ponudu uvrste i neke druge znamenitosti. Ponuda je bogata: od pravoslavnih crkava pa do Avale. Međutim, na listi su i neke veoma specifične tačke, poput kuće Svetlane Ražnatović i stadiona Crvene zvezde. I pravoslavne crkve su, sudeći po ponudama, veoma interesantne gostima iz Slovenije, pa su nezaobilazni Hram Svetog Save i Crkva Svetog Marka.

Već su se pojavile i akcijske ponude, pa se cene noćenja kreću od 43 do 131 evro.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.