Najgori pokloni: „Tašta mi je poklonila moje čarape!”

24 Sata (Serbia) - - AKTUELNO / SWET / EKONOMIJA - Mlj

SVEČANO - Novogodišnji praznici dolaze nam za dva i po meseca i sad je pravo vreme da vežbate veštačke osmehe ukoliko baš u tom periodu dobijete poklon koji mrzite iz dna duše.

Iz tog razloga korisnici Redita ušli su u više nego zanimljivu diskusiju, objašnjavajući najgore moguće poklone koje su dobili ili koje su poklonili.

Evo i nekoliko najzanimljivijih odgovora:

- Taštu sam prvi put upoznao na Božić. Tad je došla do moje torbe, iz nje izvadila moje čarape, stavila je mašnicu na njih i poklonila mi ih. Mislio sam da je u pitanju šala i nasmejao sam se, ali ona je bila duboko uvređena što nisam cenio njene napore da mi poželi dobrodošlicu u porodicu.

- Od tetke i teče dobio sam karticu sa pet dolara za kupovinu u jednoj radnji. Ispostavilo se da je

JEDAN OD ODGOVORA

BIO JE: "DOBIO SAM VAZU I 5 KILA

ŠEĆERA..."

na kartici isprva bilo 20 dolara, ali su potrošili dobar deo novca.

- Na poslu smo imali takmičenje ko će da proda najviše dodatne opreme za smartfone i ja sam pobedio. U mejlu su mi čestitali i rekli da uskoro treba da dobijem nagradu. U pitanju je bila je*ena figurica krastavca.

- Dok sam bio u srednjoj školi, moja braća i ja smo seli i na Božić otvarali poklone. Oni su dobili novenovcate ajpodove, dok su meni kupili mp3 plejer, koji je i u to vreme bio prevaziđen.

- Oporavljao sam se od problema sa alkoholom pre nekoliko godina, a ujak mi je poklonio flašu viskija. I dalje je čuvam.

- Brat mi je poklonio crtež naše mame. Bez grudnjaka.

- Dobio sam vazu i 5 kila šećera. To je bilo za moj 9. rođendan.

Pa sad i mi pitamo vas: koji je najčudniji (da ne kažemo najgluplji) poklon koji ste do sada dobili?

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.