HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA -

Mnoge stvari danas neće biti jasne; pažljivo razgovarajte. Bićete bez pravih ideja; mogući su blaži novčani dobici. Izbegavajte uznemirujuće vesti ili trač; napetost.

Iako nemate mnogo, darujte druge kad god možete.

BIK (21.4 - 21.5)

Nećete naići na željenu reakciju; ne treba da se razočarate. Dobri poslovni momenti za privatnike, glumce i pravnike. Nevolje u saobraćaju i komunikaciji; budite oprezni. Svakog dana možete nešto uraditi za sebe i bićete srećni.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Klonite se ljudi koji jednako traže, kritikuju i uzimaju. Uspeh na poslovnom planu; dobre vesti, ortački poslovi. Počnite da odvajate bitne od nebitnih stvari; nervoza. Ukoliko vam ne ide i nemate rešenje, lezite i odmorite se.

RAK (22.6 - 22.7)

Kontakti sa ljudima koji bi vam mogli pomoći; ugodan dan. Osrednje; loše za kladionicu, lutriju i sumnjiv posao. Izbegavajte meso i mesne prerađevine; pad energije.

Što ređe i što manje mislite na druge; to će pomoći.

LAV (23.7 - 23.8)

Parner je ujedno i najbolji i najodaniji prijatelj; sreća. Dobro vreme za pomoć, protekciju, pozajmicu ili kredit. Povremene glavobolje ili upale; nešto bolje popodne. Pročitati “Misli mudraca” perspektivnog autora.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Teško ćete uspeti da izađete na kraj sa partnerom; stres.

Par interesantnih zamisli, očekivanja, bez bogatstva.

Akutni problemi starijim ljudima; glavobolja i stres. Provedite vreme sa porodicom, partnerom i dragim ljudima.

VAGA (24.9 - 23.10)

Susreti sa neiskrenim, sumnjivim i problematičnim ljudima. Neostvarene ambicije, promašeni poslovi, veći rizik. Ne dozvolite da zdravlje trpi zbog lenjosti i inertnosti. Nemojte tražiti rešenje pasivno sedeći i mudrujući.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

Nešto bolje nego prethodnog dana; posvetite se partneru. Dovodite sebe u neugodnu situaciju; blaži troškovi. Promenljivo zdravlje, neodlučnost, brige, jadikovke. Ne dozvolite da vaše originalne ideje drugi uživaju.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Iskustva koja ćete pamtiti; stabilni i skladni odnosi. Budite vredni i nadajte se povoljnim vestima; novac. Idealan dan za odvikavanje od cigareta i poroka. Ne dozvolite da od svega u životu napravite problem.

JARAC (22.12 - 19.1)

Odličan dan za nežnosti, dobru saradnju i kraći put. Dinamični dan za sve one koji žive od znanja i veštine. Razne tegobe koje stoički podnosite; izdržljivost. Idealan dan da vratite dužnicima novac i platite račune.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Dobar seksualni život i pozitivna ljubavna dešavanja. Ideje, slaba kolegijalnost, novac kasni, kritike od šefa. Izbegavajte kavgu, provokacije, raspravu i brzu vožnju. Pokušajte da živite nešto sporije i nešto zdravije.

RIBE (19.2 - 20.3)

Partner u nekim trenucima ne pruža dovoljno podršku. Uspeh u putevima i velikim poslovima; ne važi za ostale. Zdravlje potražite u razgovorima, druženju i sedeljkama. Pročitajte “Gertrudu” od Hermana Hesea i uživajte.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.