Oteraju svaku ženu od sebe: Kad Srbi vole, uši otpadaju

24 Sata (Serbia) - - LJUBAV I SEKS - Tg

Oslušnite razgovore u bilo kojem kafiću, pročitajte rasprave na bilo kojem forumu ili, uostalom, osvrnite se i pogledajte iskustva svojih prijatelja, a zašto da ne, i svoja ljubavna iskustva. Videćete da se svi žale zbog toga što ne mogu da ostvare dužu, prisniju vezu.

VEZA - Zašto je to tako? Zato što, kao što se momci žale da sve devojke izgledaju na isti kalup, tako se i oni ponašaju na isti kalup. Ovo je klasično stereotipno ponašanje ove generacije muškaraca zbog koje ne mogu da održe ozbiljnu vezu.

NESAMOSTALNI SU

Čast izuzecima, ali većina muškaraca do najmanje 35. godine stan deli sa roditeljima. Znamo u kakvom nam je stanju država, ali ako i živi sa roditeljima, to ne znači da je aboliran od kućnih poslova.

Većina muškaraca sa ovih prostora je do 30. godine prepuštena majci, a onda se prepušta u ruke ženi, htela to ona ili ne.

SRAMOTA IH JE DA POKAŽU NEŽNOST...

...ženi. Jer žena je njihov plen i tu je kraj priče. Šta ima da se blamira i ljubaka pod stare dane sa rođenom ženom?

Naravno, to ne važi za ljubavnicu koja će naići jer mu “žena ne pruža nežnost”.

TAKO NESAMOSTALNI BI DA BUDU GLAVA KUĆE

Imate milion takvih primera: suprug je dobio otkaz, žena radi, nakon posla se bavi domaćim poslovima, i tako iz dana u dan. On uzima procenat od njene plate, odlazi ispred lokalne radnje na pivo, do kladionice da odigra tiket i to bi bilo to od njega. Ali, zato voli da lupi šakom o sto (i ostale mučne fraze) i pokaže ženi ko vozi traktor, a ko otvara kapiju (jedna od omiljenih fraza naših muškaraca).

NE UMEJU DA RAZGOVARAJU

Više ih ne zanima šta žena misli o stanju u državi, u svetu, o novoj knjizi koju je pročitala, ma ni o Kim Kardašijan. Znaju da prebacuju, gunđaju, pričaju o neplaćenim računima i upoređuju svoju sa drugim ženama koje su em lepše, em uspešnije i generalno ubijaju u pojam ženu koja daje sve od sebe. Nakon toga on ode sa društvom, a ona ostane kući i lupa glavu oko toga gde greši.

NAVUČENI SU NA IGRICE

Pa, pogledate generaciju današnjih muškaraca, svi su mladost proveli igrajući igrice dok im je mama doturala tanjir sarme, da ne prekidaju važnu borbu. U virtuelnom svetu je uspešan, moćan i snažan, a u njega smrtno zaljubljena podjednako snažna i neverovatno zgodna devojka. Onda, nakon igrice, ode na porno-sajt gde ga čekaju devojke istih težnji. A kada jednom u par nedelja izađe u stvaran svet, šokira se devojkama koje nisu ni nalik onim njegovim, kompjuterskim.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.