HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - VAŠ LIČNI ASTROLOG Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Internet i telefon slabo utiču na vašu seksualnu želju. Uspeh na poslovnom planu; dobre vesti, ortački poslovi. Tegobe uzrokovane nezdravim životom i stresom.

Ako je nešto krupno i veliko, ne znači da je dobro.

BIK (21.4 - 21.5)

< Mučni trenuci obojeni nerazumevanjem i dosadom. # Slab dan za put, kupovinu, predavanje ili prezentaciju. Radite vežbe; dobar san će vas osnažiti i preporoditi. Ne napadajte voljene zbog malih i beznačajnih stvari.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Partner će vas zabaviti, oraspoložiti i razgaliti; radost. Izbegavati poslovni avanturizam, pozajmicu i kupovinu. Neosnovane brige koje opterećuju nežno zdravlje.

Šta god to bilo, dozvolite i priuštite sebi stvari koje volite.

RAK (22.6 - 22.7)

Znanje i maštovitost pospešuju vaše ljubavne prilike. Problemi na poslu, nepredvidive okolnosti, loš epilog. Potreba za prisnim razgovorom i bliskošću; prehlada. Idealan dan za zdrav život, sport, šetnju i rekreaciju.

LAV (23.7 - 23.8)

Nešto više sreće nego obično; dan za opuštanje i uživanje. Dobri poslovni potezi koji će se jednom isplatiti; trošak. Osnažiće vas šetnja pored vode i boravak u prirodi. Naučite da uvek ustanete ma koliko loše bilo.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Ljubav trpi zbog posla i stresa na poslu; opustite se. Povoljno za trgovinu, trampu i razmenu; uspeh u školi. Slabi međuljudski odnosi, te brige i stres oko toga.

Dan za novi poslovni početak ili nove radne pobede.

VAGA (24.9 - 23.10)

Bez posebnih događaja; miran dan u krugu voljenih. Prilika da vam se posreći; budite vredni i uporni. Jedite što manje i što ređe; dan za čišćenje organizma. U dokolici pročitati „Prorok” od Halila Džubrana.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Nervoza i hladnoća doprinose ljubavnim patnjama. #Veći izdaci nego prihodi; dobro za rentranje stanova. Osetljivi hronični bolesnici i starije osobe; pad snage. Pročitati ”Veliki Getsbi” od Skota Ficdžeralda.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Posebno dobar i zanimljiv dan; uspeh na svim poljima. Poslovni izazovi i ponude; nove i sveže vesti iz daljine. Dan provedite s ljudima koji leče svojim prisustvom. Potrudite se da živite što jednostavnije i što bolje.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Izbegavajte neozbiljne i problematične ljude; prepreke. #Gubici u igrama na sreću ili kladionicama; dobro za put. Bićete zdravi, jaki, izdržljivi i otporni na bolest.

U nekim danima se iznova učimo strpljenju i toleranciji.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Ne postoji razlog za sumnju i ljubomoru; dobri kontakti. Ništa se posebno neće dogoditi; dan bez bogatstva.

Bez ozbiljnijih problema, bez molbi, žalbi i pritužbi.

Šta god da vam se dešava, ne krivite druge zbog toga.

RIBE (19.2 - 20.3)

U partneru pronalazite snagu, radost i mirnu luku.

Jedan sasvim običan dan; skupoća i snalaženje u životu. Moguće povrede na radu; budite oprezni.

Sve što mislite odraziće se na vaše zdravlje i uspeh.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.