Onlajn: Do posla i prakse iz fotelje

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА - Agencije

Na onlajn Sajmu zapošljavanja i obrazovanja biće ponuđeno više od 200 oglasa za posao i praksu. Sajam je počeo juče i trajaće sve do 26. oktobra na veb-adresi www.dankarijera.com.

Najveći regionalni online događaj - Sajam zapošljavanja i obrazovanja tokom koga će biti ponuđeno više od 200 oglasa za posao i prakse počeo je juče tačno u ponoć i trajaće sve do 26. oktobra na veb adresi www. dankarijera.com.

ONLAJN - Ovaj tradicionalni događaj pod nazivom “Virtualni dani karijera i znanja 2016” organizuju organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje i obrazovanje u regionu - iz Srbije sajt poslovi. infostud.com, portal mojposao. net iz Hrvatske i posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Tokom trajanja sajma, posetioci će moći da mu pristupe u bilo koje vreme iz svojih domova i da pregledaju oglase za posao, prakse, kao i obuke i kurseve za razvoj karijere, kao i da putem čet servisa razgovaraju sa poslodavcima i predstavnicima edukativnih ustanova.

Kako je saopšteno, ove godine, uz veliki broj radnih mesta oglašenih na sajmu, poseban fokus biće na praksama, što je prilika za sve one kojima nedostaje radno iskustvo da ga na ovaj način steknu.

Iako se sajam održava na internetu, organizatori navode da centralni događaj na njemu predstavljaju panel diskusije koje će se održati u prostorijama LINK grupe u Zemunu (subota, 11 sati), tokom kojih će poslodavci i uspešni preduzetnici govoriti o značaju praksi, odnosu formalnog i neformalnog obrazovanja za razvoj karijere.

- Online sajam je za proteklih pet godina imao preko 1.106.000 poseta, a samo prošle godine je zabeleženo rekordnih

256.000 poseta - kažu organizatori.

Među izlagačima na sajmu su Philip Morris, Infostud, Delhaize, Lion grupa, Milšped, Wurth, Delphi,

Nelt, Naftna industrija Srbije, Ernst&Young, TLScontact, Unicredit banka, eFront, Novomatic Lottery Solutions, Adria Media, Predstavništvo Joorney

LLC Beograd, University Cattolica iz Milana, Australian Trade Commission - Ambasada Australije, Link Group d.o.o., Nestle, Infobip, Addiko banka, Lidl...

Kako je najavljeno, tokom sajma će biti organizovano i veliko regionalno istraživanje trendova na tržištu rada sa uporednom analizom stanja u sve tri zemlje.

VIRTUELNI DANI KARIJERA I ZNANJA TRAJU DO 26. OKTOBRA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.