Izaberite farmerke baš po svojoj meri

Kao da već nije dovoljno teško naći pravi model farmerki, sada nas sa svih strana zasipaju i nazivi modela, ali na engleskom. Da (više) ne biste lupali glavu i gubili vreme, evo objašnjenja.

24 Sata (Serbia) - - STIL -

SLIM FIT

Reč je o farmerkama sa izuzetno uzanim nogavicama koje su uglavnom plitko sečene. Sada su veoma moderne, a dobro stoje vitkim osobama. Ako ne spadate u takve, možete da ih nosite uz tunike ili dugačke košulje koje dosežu do pola butine, uz tanki kaiš labavo privezan na struku. I štikle su dobrodošle. Muškarci ih nose uz patike koje nisu klasično sportske i uz jednostavne jednobojne duboke cipele. Ovaj model dobro stoji većini. Nogavice su nešto šire pri dnu, ali kad ih obučete, izgledaju kao da su ravne. Većini žena dobro pristaju, izdužuju figuru, a odlično idu i uz ravnu obuću i uz štikle. Nose se uz jednostavne majice, karirane košulje, leti uz bele majice bez rukava, takozvane potkošulje.

STRAIGHT FIT

Najpopularnije su, jer nisu ni uzane ni široke. Obično su srednje duboke i uske na bokovima. Većini dobro stoje, odlične su i uz patike i uz elegantnije kombinacije. Udobne su, pre svega. Omiljeni model muškaraca koji se oblače klasično i koji ne bi da eksperimentišu sa krojevima. Široke su, udobne, ne može se reći da dobro stoje jer ne pokazuju figuru. Baš zato se preporučuju mršavim osobama koje žele da deluju punije, ali isto tako i ženama koje imaju jači donji deo. Nose se u svakodnevnim kombinacijama, čak i uz štikle. Uglavnom se nose na kukovima.

Muškarci mogu da ih kombinuju i uz elegantne cipele i sakoe.

BOOT CUT

LOOSE FIT

Bez obzira koje vam najbolje

pristaju, najvažnije je da vam farmerke budu udobne

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.