Milkino „Dobro veče” za pamćenje

24 Sata (Serbia) - - AKTUELNO / SVET / EKONOMIJA -

ć (72), verovatno retkih osoba sa ana koja je malo bog toga bila ljena, preminula je gradu.

ledaoci "Slagalice" zavoog specifičnog pozdrava ", a u jednom intervjuu ularna supervizorka otje nastao taj legendarni

le su razne ideje kako e ponaša supervizor u Prvo je bilo da je doo da klimnem glavom, žili da nešto kažem, pa neko vreme prosipala "Slagalici". Nekima se nekima ne, ali bilo je shvatili smo da tako ja gu voditelja. Na kraju je dovoljno reći samo "doim ljudima koji gledaju od pet do 105 godina. našla način da to bude čno i da dopre do svakog spričala je Milka Canić ne. kviza Milka bi obično rimećeno, osim kada bi ko odgovora u nekoj od a iscrpno objašnjenje. ovačević, urednica Zagrama RTS-a, povodom kazala je:

Canić je do poslednjeg olesna, radila kao stručant "Slagalice". Prema svima nama koji smo joj bili kolege bila je predusretljiva, dobra i uvek na usluzi. Ona je jedna od poslednjih bardova Televizije Beograd, koja je svoje znanje, svoju stručnost i svoj veliki rad ugradila u temelje RTS-a. Svi ćemo se Milke sećati kao velikog čoveka i divne žene.

O tome koliko je Milka Canić bila popularna, svedoče brojni tvitovi u kojima se građani Srbije opraštaju od nje.

"Draga Milka Canić, imam reč od tri slova. RI P", "Dobro veče. Nikad više", "Umrla Milka Canić, umrlo jedinstveno dobro veče"... nizale su se sinoć reakcije TV gledalaca.

Autorka emisije "Balkanskom ulicom" i spisateljica Vesna Dedić rekla je:

- Teško mi je kada odlaze kolege. Milku sam volela i da gledam na ekranu i kada pijemo kafu na četvrtom spratu Takovske. Bila je duhovita, topla i brižna.

Mesto i vreme sahrane Milke Canić biće naknadno objavljeni.

Do poslednjeg dana radila kao konsultant "Slagalice": Milka Canić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.