Epidemija razvoda u Holivudu

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - A. Kalaba

Nakon što je svetom odjeknula vest da je Andželina Žoli zatražila razvod od Breda Pita, gotovo da nema dana da mediji ne objave da se rastaje još neki slavni holivudski par. Za neke je stvar gotova, dok su drugi žrtve surovih tračeva. Tek, epidemija raskida pošteno trese Holivud.

DECA - Ove godine će zvanično razvedeni biti i glumica Gvinet Paltrou i muzičar Kris Martin, a u sudsku borbu su ušli i Džoni Dep i Amber Herd. Razvode su najavili i Dru Barimor, Lisa Meri Prisli, Denis Kvejd i Džejms Makavoj, tako da se ova godina smatra godinom razvoda u Holivudu.

Dok njihove mlađe kolege objavljuju raskide, Ričard Gir i Keri Lovel su konačno stavili tačku posle čak četiri godine borbe.

Kako prenose mediji, 67-godišnji glumac i njegova 55-godišnja supruga, nekadašnja Bond devojka, postigli su sporazum oko njegovog bogatstva koje se procenjuje na 120 miliona dolara. Glumica je papire za razvod podnela 2012, posle deset godina braka. Oko starateljstva nad sinom Homerom (16) brzo su se dogovorili, ali im nije bilo lako da postignu dogovor o novcu. Detalji sporazuma nisu dostupni javnosti.

Glumac koji se proslavio ulogom superheroja u franšizi Spajdermen, Tobi Megvajer objavio je da se razvodi od supruge Dženifer Mejer, koja je dizajnerka nakita. Par se upoznao 2003. godine, venčao 2007. i ima dvoje dece - devetogodišnju Rubi i sedmogodišnjeg Otisa. “Posle mnogo traganja u duši i razmišljana, odlučili smo da se kao par rastanemo. Budući da smo roditelji, naš prioritet ostaje zajedničko odgajanje dece sa mnogo zajedničke ljubavi, poštovanja i prijateljstva", stoji u saopštenju za magazin

“People”.

TOBI MEGVAJER I DŽENIFER MEJER

RIČARD GIR I KERI LOVEL

BRED PIT I ANDŽELINA ŽOLI

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.