Žestoki koncerti za dane vikenda

Božidarac ovog vikenda uplovljava u 6. sezonu Vračar Rocks programom, a biće ozbiljnog prašenja i u ostatku grada. Izaberite svoj zvuk.

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА - A. Kalaba

Božidarac ovog vikenda uplovljava u 6. sezonu Vračar Rocks programom, a ozbiljnog prašenja biće širom grada.

ANA ĆURČIN & STRAY DOGG

(Petak, Sava centar)

Zvezde amerikana scene u Srbiji naći će se na istoj sceni – bend Stray Dogg i mlada kantautorka Ana Ćurčin sa svojim bendom. U prvom delu večeri Ana Ćurčin će predstaviti svoj debitanski album Sketches Of Belonging i nove pesme, a posle kraće pauze uslediće koncert grupe Stray Dogg na kojem će predstaviti najupečatljivije pesme sa dosadašnja tri albuma.

STUTTGART ONLINE

(Petak, Elektropionir)

Bend Stuttgart Online slavi 10 godina rada i to u novoj postavi. Bojan Slačala i Marko Barišić predstaviće novog člana Demira Ahmetovića u eksplozivnoj postavi sa dve bas gitare i bubnjem. Podrška je grupa Buč Kesidi, karte su 400 dinara.

VRAČAR ROCKS - 6. KRUG

(Petak-subota, Božidarac)

Božidarac ovog vikenda ponovo otvara vrata i u 6. sezonu ulazi sa dva velika koncerta. U petak nastupaju gosti iz Grčke, atinski sastav Wish Upon a Star, i to rame uz rame sa bendom Doghouse, koji će predstaviti i neke od novih pesama sa još neobjavljenog albuma “Never cry wolf” (karte su 400 dinara). U subotu će nas Vampiri vratiti u pedesete i šezdesete izvođenjem hitova sa svoja prva tri albuma, a podrška su Hunting Souls i novosadska rockabilly ekipa Moonshine Aligators (karte 500 dinara).

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.