Sajtovi koji stvarno mogu da olakšaju i ulepšaju život

24 Sata (Serbia) - - DIGITAL -

PRETRAGA - Evo nekih sajtova koji zaista mogu da vam olakšaju život. Spremite se za istraživanje!

MYFRIDGEFOOD

Koliko ste se puta našli u situaciji da imate hrane u frižideru, ali nemate pojma šta da spremite? MyFridgeFood će rešiti ovaj problem umesto vas i to na sjajan i jednostavan način! Sve što treba da uradite jeste da ukucate spisak sastojaka koje imate, a on će vam automatski izbaciti sve recepte koje možete da napravite od svojih namirnica. I ne samo to, predlažiće vam i recepte za koje imate skoro sve sastojke, a treba samo nešto da dokupite.

GNOOSTIC

Gnoostic funkcioniše tako što upišete tri izvođača koji vam se dopadaju i on vam, pomoću toga, predlaže slične muzičare koje biste mogli da poslušate.

VECTEEZY

Ukoliko vam standardni Majkrosoft klip art ne radi posao, Vecteezy je dobro mesto za pronalaženje besplatnog vektorarta zahvaljujući kom će vaše fotke svi primetiti!

BLABLAMETER

Svi znamo da, ponekad, kada pišemo dugačke tekstove, dobar deo njih bude “presipanje iz šupljeg u prazno”, samo da biste potrošili što više mesta. BlaBlaMeter služi da utvrdi koliko je u vašem tekstu zapravo praznog trabunjanja.

HAVE I BEEN PWNED?

Ako ste hakovani ili izlogovani sa nekog svog naloga, “Have I Been Pwned?” će vam pomoći da razumete zašto. Ovaj sajt ti dozvoljava da proveriš svoje naloge da bi video da li je nekima od njih narušena sigurnost, i gde.

Vecteezy je dobro mesto za pronalaženje besplatnog vektor-arta

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.