Poslednja debata Klintonove i Trampa najprljavija dosad

24 Sata (Serbia) - - 7 - Vf

IZBORI - Poslednja izborna debata Hilari Klinton i Donalda Trampa bila je ujedno i najprljavija do sada, što pokazuje i to da su čak odbili i da se rukuju.

Što se tiče spoljnog duga, Klintonova i Tramp su, umesto konkretnih rešenja, izlaganje fokusirali na sabotažu drugog kandidata.

Debata se rasplamsala na temu spoljne politike i odnosa s Rusijom.

- Hakovali su privatne naloge Amerikanaca, institucija, dali su informacije Vikiliksu... to je sve po naredbi Putina, čija ste vi marioneta, Donalde - rekla je Hilari.

Tramp je ubrzo odgovorio. - Putin je pametniji i od vas i od Obame. Nadmudrio vas je toliko puta i zbog toga ne gaji ni trunku poštovanja prema vama - odgovorio je Tramp.

Iza kulisa debate Bil Klinton je pošao stopama supruge i odbio da se rukuje sa Melanijom Tramp. S druge strane, Tramp je na debatu doveo Obaminog polubrata Malika, koji mu je pružio podršku, ali i verenicu američkog ambasadora Krisa Stivensa, koji je ubijen u Bengaziju za vreme Hilarinog mandata.

SAD nikada u svojoj istoriji nisu imala dva ovako loša kandidata, sa srozanom reputacijom i toliko skandala koje vuku za sobom, te će Amerikanci definitivno glasati za manje lošeg.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.