HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA -

OVAN (21.3 - 20.4)

Žar i strast koja se brzo gasi; dan za domine i sudoku. Uspeh u krupnim poslovima; bolje nego što ste planirali. Život će vas naučiti da postoji vreme za odmor i san. Potrudite se da dan provedete u miru i samoći.

BIK (21.4 - 21.5)

Šansa da kola krenu nizbrdo; budite mudri i strpljivi. Dobro za kupovinu, izdavanje, zamenu i put; nešto para. Snagu potražite u mirnim, krotkim i dobrim ljudima. Moraćete da se zadovoljite skromnim i sitnim dobicima.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Gledate kako se drugi vole i poštuju; bez inicijative.

Dobici u krupnim poslovima i projektima; ne važi obratno. Skloni prehladama i padu raspoloženja; dan za čajeve. Budite vedri, srećni, raspoloženi i uživajte u svemu.

RAK (22.6 - 22.7)

Budite romantični i fini; dan pun pozitivnih zbivanja. Dobro za popravku, restauraciju, kupovinu i trošak. Potrebno da obratite više pažnje i brinete o sebi. Potrudite se da ne započinjete nove stvari; dan za odmor.

LAV (23.7 - 23.8)

Kadri da se skrivate, petljate i komplikujete sebi život. Dobro za kupovinu opreme, tehnike i uređaja; dobici. Vaš zdravlje je vaše ogledalo; srčane smetnje i pritisak. Pohvalite ljude koji vam pomažu i čine dobro.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Teži i ozbiljniji problem u dugim i monotonim vezama. Šansa za novi posao, preokret ili poslovno poznanstvo. Dan koji donosi mir i zadovoljstvo; dobro zdravlje. Odlično vreme za poboljšanje poslova i finansija.

VAGA (24.9 - 23.10)

Biće baš onako kako ste poželeli i zamislili; lep dan.

Dobre ideje i srećni putevi; stiže novac koji je kasnio. Klonite se nevolja, velike visine i saobraćajnih gužvi. Uspeh i pomoć dolazi preko rođaka, suseda i mladih ljudi.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Uznemirujuće vesti koje se završavaju dobro po vas.

#Ne bacajte novac na kocku, lutriju i tombolu; brige.

Dan za sport, šetnju, zdraviju ishranu; puni elana.

Dobar dan za putovanje, odmor, izdavanje knjiga i reklamu.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Razgovori koji rešavaju aktuelne probleme; napredak. Disharmonija, narušeni poslovi i odnosi; veći izdaci. Promenljivo zdravlje, pad energije, osama i melanholija. Dozvoljeno je čitati knjige i učiti pomalo.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Dobar ljubavni život; kontakti koji premašuju očekivanja. #Sumnjiv odnos sa šefovima i kolegama na poslu; novac. Nemate mnogo vremena za zdrav život; pad energije. Pomoć će izostati od stranaca, šefova i nadređenih.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Sve što danas naumite ostvariće se bez problema i zadrške. Problemi koje uspešno rešavate; dobri odnosi s kolegama. Dobro zdravlje, puno snage; dan za sport i razbibrigu. Potrudite se da više radite, a manje razmišljate.

RIBE (19.2 - 20.3)

Dan u kojem su rodbina i susedi ljubomorni na vas. Dobro služite, prijemčivi ste i servilni; nešto novca. Osetljivi nervi, napetost, strahovi; neprijatne scene. Ukoliko vas zanima rekreacija, pravi je tren za tako nešto.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.