Za nju kraj braka, za njega - auto mora na popravku

24 Sata (Serbia) - - LJUBAV I SEKS - dp

DNEVNIK - Kako jedan običan dan okončan “romantičnom” večerom izgleda iz perspektive žene, a kako iz ugla njenog muža? Unosi u njihovom dnevniku najbolja su ilustracija osnovne razlike između muškaraca i žena i dokaz da smo zaista pali sa različitih planeta.

Njen dnevnik

“Danas sam primetila da mi se muž čudno ponaša. Imali smo rezervaciju za večeru i trebalo je tamo da se nađemo uveče. Kako sam se zadržala u šopingu sa drugaricama, malo sam zakasnila. Moja krivica. U restoranu je bio ćutljiv i osetila sam da ga nešto muči. Prvo sam mislila da se naljutio što sam kasnila, ali sam onda shvatila da je problem mnogo, mnogo dublji.

Pogledala sam ga u oči i pitala šta ga muči. Ignorisao je moja osećanja i ponavljao da je sve u redu. Uporno sam želela da saznam da li sam ja

uradila nešto što ga je razočaralo, a on je ponavljao da nije uznemiren i da nema razloga da brinem.

Na putu do kuće sam mu rekla da ga volim. Nasmešio mi se, ali je ostao koncentrisan samo na vožnju. U tom trenutku mi stvarno ništa više nije bilo jasno. Zašto, ali zašto jednostavno nije rekao da voli i on mene?! Stigli smo kući, a ja sam bila slomljena. Primetila sam da je distanciran. Sedeo je mirno i gledao svoju omiljenu seriju. Poželela sam mu laku noć i otišla u krevet. Posle oko 15 minuta ušao je u sobu i uskočio u krevet. Uskoro je zaspao. A ja... Ja nisam mogla oka da sklopim. Sve vreme sam razmišljala šta se dešava s njim. Osećam se kao da ga gubim. Ovaj brak je verovatno završen. Moj život se raspada.”

Njegov dnevnik:

“Danas nisam mogao da upalim motor. Nešto ozbiljno nije u redu s njim, ali ne mogu da provalim šta. Moraću da ga oteram kod mehaničara...”

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.