One su mamama otele slavu

Mame ovih poznatih devojka dominirale su modnim pistama u prethodnim decenijama, a sada njihove ćerke prete da pomute njihovu slavu.

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - Sa

MODA - Sindi Kraford članica je originalne postavke supermodela koje su simbolizovale modnu industriju 90-ih. Kada se ostvarila kao majka, Sindi se povukla sa modne scene, da bi u poslednje vreme ponovo počela da snima modne editorijale. U međuvremenu, njena ćerka Kaja Gerber nastavila je gde je njena mama stala. Ima samo 15 godina, a već se u društvu majke našla na naslovnoj strani francuskog “Voga”. Osim toga, Kaja se već uveliko bavi manekenstvom.

Jolanda Foster Hadid je holandska manekenka, koja se nakon uspešne karijere oprobala kao zvezda rijalitija “The Real Housewives of Beverly Hills”. Njena najstarija ćerka Điđi Hadid trenutno je najangažovanija manekenka na svetu, radi modne kampanje, snima editorijale i omiljena je manekenka brojnih dizajnera. I Bela Hadid, mlađa sestra supermodela Điđi, hrabro je zakoračila u svet modelinga ne ostavljajući nikoga ravnodušnim.

Britanski top model Jasmin le Bon 80-ih je važila za najuspešniju i najplaćeniju manekenku na svetu. Amber Le Bon, najstarija ćerka Jasmin i Sajmona le Bona, debitovala je na modnim pistama pre pet godina, a danas iza sebe ima brojne modne kampanje a fotografisala se i za naslovnice najprestižnijih magazina.

ĐIĐI HADID

JOLANDA FOSTER HADID

BELA HADID

JASMIN I AMBER LE BON

KAJA I SINDI

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.