Sami napravite svog Skajlendera

24 Sata (Serbia) - - SVET / DIGITAL - Al

KREATIVNO - U trci da igračima ponude što realnije iskustvo autori Skajlendersa su otišli korak dalje. Oni koji prate popularnu franšizu Activision Blizzarda dočekali su ono što godinama žele - da sami naprave glavnog junaka s kojim će krenuti u borbu protiv glavnog negativca Kaosa.

Igrači kao portal Master od sada mogu da odluče kako će izgledati Skajlenderi. Možete da birate njegovu visinu, veličinu glave i mišića, sami mu dajete imena, birate glas i uzrečice, sve nameštate po svom ukusu. Pravi ljubitelji video-igara znaju koliko zadovoljstvo donosi ovakva opcija!

Kada spremite svog „borca“kreće dalja borba protiv nikad veće vojske Dumlandersa. Naravno, i tu je portal koji se uz disk dobija u starter paketu. Da biste sami kreirali Skajlendera na portal postavljate „creation“kristal, a svakako imate i opciju da koristite neku od gotovih figurica. Ovaj put tu je čak 31 novi junak. Kreatori su se odlučili da u igru vrate i neke zlikovce koji su se pojavljivali u ranijim izdanjima Skajlendera, ali s tim da su pretvoreni u Sensei, neku vrstu učitelja za nove junake i sada su na strani dobra. Uz to, sve stare figure koje imate možete koristiti i u novoj priči, a oni koji se ne odvajaju od telefona sve mogu da igraju i uz aplikaciju Skylanders Creator.

Prve reakcije na igru koja je dostupna i kod nas su prilično pozitivne. Na raspolaganju su vam brojni izazovi, mogućnost sticanja novih moći i brojni, prilično zabavni treninzi. Ako se igrate sa Senseima, zabava je definitivno garantovana, iako ćete morati da ih kupite van početnog paketa.

Iskorak je napravljen i na polju saundtreka u kom ima i razigranih džez melodija, kao i ubacivanjem i igru poznatog junaka doktora Neo Korteksa i Kreša Bendikota.

MOŽETE SAMI DA IZABERETE BUKVALNO SVAKU KARAKTERISTIKU LIKA S KOJIM ŽELITE DA IGRATE ILI DA BIRATE NEKOG OD 31 NOVOG JUNAKA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.