HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - VAŠ LIČNI ASTROLOG Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Ljubav može da prouzrokuje ozbiljnu štetu; pažljivo. Dobre prilike za pomoć od ljudi koji imaju više od vas. Solidno zdravlje, snaga i vitalnost; bez većih poteškoća. Ponekad je potrebno i dobro investirati u prijatelje.

BIK (21.4 - 21.5)

Sreća vas prati; novi izazovi i ljubavna razrešenja. Povoljno za rad u grupama, franšizne poslove i ortakluk. Želudačne smetnje i slabije varenje; izbegavajte lekove. Ukoliko nemate očekivanja, niko vas neće razočarati.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Dobre prilike za usamljene ljude; kriza u trajnoj vezi. Slab dan za remont, popravku, kupovinu ili razmenu. Osnažiće vas šetnja pored vode i boravak u prirodi. Danas zaboravite na nevolje i prepustite se životu.

RAK (22.6 - 22.7)

Mogući su veći izdaci zbog ljubavi i blaža razočaranja. Težak put do zarade; sreća u javnom nastupu i sceni. Izbegavajte alkohol i duvan; dan za lekarsku kontrolu. Nekada kupovina leči; obradujte sebe sitnim poklonom.

LAV (23.7 - 23.8)

Možete se osloboditi tereta iz prošlosti; ugodne vesti.

Sajam knjga ne pogoduje estradnim umetnicima i pevačima. Solidno zdravlje i dobar apetit; izbegavajte cigarete. Izbegavajte razgovor o politici, besparici i nemaštini.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Bogat i značajan ljubavni život; čarolija i udobnost. Problemi u javnosti, organizaciji, politici; troškovi. Bolovi koje vučete odranije; lepo i ugodno popodne. Opustite se uz laku litaraturu; svima je potreban odmor.

VAGA (24.9 - 23.10)

Partner otežava i komplikuje život u svakoj prilici. Ne trebate započinjati novi posao ili rizik; veći izdaci. Budite pozitivni i vedri; to će vas izlečiti i ojačati.

Neka vaš dom bude mesto u kojem se najbolje osećate.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Bez značajnijih promena u ljubavi; miran i dosadan život. #Dobre ideje za izlaz iz krize; nešto novca za troškove. Klonite se neugodnih i opasnih ljudi; nemir i stres. Zaštitite se od svih negativnosti i teških emocija.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Radost, vedrina, sreća smelim i hrabrim ljudima, prilike. Zaduživanja, kupovina lepih stvari, nepotrebni rashodi. Emotivna rastrzanost i pesimizam; bolovi u nogama. Pokušajte da ne kritikujete druge kako ne bi zažalili.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Nema napretka i promena; vredno nastavljate po starom. #Dan u kojem mnogo toga ne prija, a ne možete promeniti. Bavite se sportom; slabija kondicija i vitalnost.

Sami izgradite svoju sreću; budite odgovorni i dosledni.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Prate vas baksuzluci, čudne situacije i pogrešni potezi. Ne treba se kockati, niti zajmiti novac; varljivi momenti. Snagu potražite u žitaricama, pivskom kvascu i voću. Porodica je uvek najčvršći oslonac; volite se.

RIBE (19.2 - 20.3)

Sve što poželite, to vam se ostvaruje u ljubavi.

Dobri u poslovima, loše sa kolegama; uvek nešto manjka. Nervna napetost i tegobe; nešto bolji ostatak dana.

Ako želite promene, tada istog trenutka uradite nešto.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.