Dorćol Platz: Ko ima najlepšu bra du u gradu

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ -

BRADUKACIJA - Trend koji se poslednjih godina vratio u pobedničkom maniru i pokorio ceo muški svet, na velika vrata stigao je i u Beograd, gde se muškarci bez brade veoma retko viđaju. „Imam bradu najlepšu u gradu“je manifestacija čiji je glavni događaj izbor za najlepšu bradu u nekoliko kategorija, ali je ujedno i jedinstveni jednodnevni praznik posvećen najlepšem muškom ukrasu na licu.

Za sve koji su se pitali kako da na najbolji način održavaju i neguju bradu, koji su najbolji proizvodi, ili žele da promene izgled ili da istrimuju bradu na licu mesta, Dorćol Platz će 6. novembra (od 12 do 20 sati, ulaz 300 dinara) biti idealno mesto. Ni dame neće ostati bespo-

slene jer, pored toga što će imati priliku da nabave sjajan poklon za svog muža/dečka/druga/kolegu/ brata..., imaće priliku i da se nađu u zavidnoj ulozi - ulozi sudije u kategoriji Najlepši bradonja!

Biraju se: najlepša brada, najduža brada, najluđa brada, najlepši bradonja po izboru ženske publike, najduži brkovi, najluđi brkovi, najbolja brada u obliku kocke, najbolja jareća brada, najbolja sidro brada, najbolji stajling i ponosna brada Srbije - specijalna kategorija javnih ličnosti (glasanje na https:// www.facebook.com/belgradebarbers/photos/?tab=album&album_ id=659654564182784).

Prijave na bgbarbers@gmail. com.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.