Vikend provod za svačiji ukus

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ -

ZABAVA - Pred nama je super zanimljivi parti vikend, a ovu su samo neke od preporuka. ak

DŽEZ FESTIVAL

Dva od pet dana vrhunske muzike na 32. Džez festivalu je prošlo. Danas nastupaju Džek Didžonet (SC, 19.30), Aziza (SC, 21), Tord Gustavsen kvartet i “All Included” (DOB, Amerikana, 23). U subotu je ceo program u Domu omladine (Vensan Perani - 19.30 i Đanluka Petrela - 21 u Velikoj sali, a Rob Mazurek i “Horse Orchestra” u Amerikani (23). Festival zatvaraju “Orchestra Jazz de Matosinhos i Joao Paulo Esteves Da Silva

(DOB, Velika sala, 19.30) i Diter Ilg (DOB, Velika sala, 21), odnosno

Silard

Mezei septet,

Ščime trio i

Konzilijum u Amerikani

(od 23).

NEŽNI DALIBOR

Bend Nežni Dalibor održaće koncert u subotu u 21 sat u klubu Elektropionir. Ulaznice se u pretprodaji koštaju 400, na ulazu 600 dinara.

ŽURKA U PAKLU

Go2 je za 29. oktobar zakazao veliku žurku u “Raju, Paklu i Čistilištu”. Maskenbal povodom Noći veštica, inspirisan Danteovom “Božanstvenom komedijom”, biće održan u Dragestoru (Pakao), Fabrici (Raj) sa predvorjem Pakla (Čistilište) u dvorištu između ova dva

prostora.

THE STREET CODE PROJECT

The Street Code Project biće održan danas na Beogradskom Sajmu sa početkom u 21 sat. Nastupaju: Bad Copy, Krankšvester, Who See, Klika – Bekfleš & Kardež, Sve Barabe, Stereo Banana, Kiša metaka, Smoke Mardeljano i Prti Bee Gee. Karte u pretprodaji 490, na ulazu 690 dinara.

THE HARD CODE PROJECT

Pred beogradskim klaberima je prava poslastica pošto trio DJ legendi, u sastavu Luke Slater Ben Sims i The Advent, predvodi paklenu ekipu od 12 domaćih i stranih tehno asova koji će u toku jednog dana nastupiti na neverovatnom 16-satnom Hard Code techno maratonu u subotu na BG sajmu. Cena karte 1.290 dinara.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.